Εμενα πάντως παιδιά που μου ήρθε χθες το κινητό από nok-shop,αντικαταβολή στην πόρτα,με άφησε το κούριερ να ανοίξω το δέμα,αλλά όχι το κινητό. Είδα πως είναι η global εκδοση και τον πλήρωσα. Επίσης,ο φορτιστής είναι ο δεύτερος που ανέβηκε εδώ (με το αυτοκολλητακι μπροστά μπροστά). Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος,έκανε και update,μια χαρά.. ελπίζω πως είναι νορμάλ το λογισμικό και δεν είναι κανένα ψεύτικο. Πως το ξέρουμε αυτό;
Επιλογή καταστήματος
- Απαντήθηκε
-
-
Η φράση κλειδί είναι ότι "έκανε update".
Βέβαια μπορείς να ανεβάσεις και μια φώτο από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες. -
Αυτή είναι η φωτογραφία.
-
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά βρήκαμε την υγειά μας με τέτοια υποστήριξη και βοήθεια εδώ μέσα. Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) κοινότητα!
-
-
Ο/H GeoR219 έγραψε:
Εμενα πάντως παιδιά που μου ήρθε χθες το κινητό από nok-shop,αντικαταβολή στην πόρτα,με άφησε το κούριερ να ανοίξω το δέμα,αλλά όχι το κινητό. Είδα πως είναι η global εκδοση και τον πλήρωσα. Επίσης,ο φορτιστής είναι ο δεύτερος που ανέβηκε εδώ (με το αυτοκολλητακι μπροστά μπροστά). Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος,έκανε και update,μια χαρά.. ελπίζω πως είναι νορμάλ το λογισμικό και δεν είναι κανένα ψεύτικο. Πως το ξέρουμε αυτό;
-
Στο κουτί γράφει GLOBAL;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλημερα σας, παρελαβα το κινητο, οριστε μερικες φωτο, μπορειτε να μου πειτε αν εχει γνησια ρομ και ευρωπαικο φορτιστη ?
-
Αφού σου βγάζει αναβάθμιση γιατί ρωτάς;
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Αφού σου βγάζει αναβάθμιση γιατί ρωτάς;
να ρωτησω εδω η σε αλλη υποενοτητα αν αξιζει να κανω Update η οχι? νομιζω καπου διαβασα οτι ειχαν μετα θεματα με το gps σε μια εκδοση -
Αν καταλαβαίνω καλά ο φορτιστής με στοιχεία 5V/2A βγάζει τάση 5V και φορτίζει το κινητό με 2Α.
Ο φορτιστής της φωτογραφίας με 5V/2A, 9V/1,2A και 12V/1A ποιά τάση από όλες βγάζει όταν συνδέεται με το mido;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα