Την πέρασα σε kenzo όλα όκ!!! Απλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά η 8 με την 9??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια το Redmi PRO (Omega) & Redmi Note 4 (Nikel) περιμένουμε διορθωμένο Source μετά την απόσυρση που έγινε από την Κίνα.Ο/H BiLLyTheRoBoT έγραψε:
Καλησπέρα!! Σε redmi note 4 ποτε να την περιμένω;
Δεν σε πολυ καταλαβα αλλα οκ...θα περιμενω!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για το Redmi PRO (Omega) & Redmi Note 4 (Nikel) περιμένουμε διορθωμένο Source μετά την απόσυρση που έγινε από την Κίνα.Ο/H BiLLyTheRoBoT έγραψε:
Καλησπέρα!! Σε redmi note 4 ποτε να την περιμένω;
Τσεκαρε αν η σύνδεση σου πέφτει όταν μπαίνει το κινητό σε lock screen. Εμένα αυτό μου έκανε και δεν κατέβαινε η ρομ, σταματούσε να κατεβάζει μετά από λίγο και το αρχείο φαίνονταν corrupted.Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Καλημέρα μου ήρθε η 7.9.8 με το update και σε mail
Με το update σταμάτησε στο 21% όπως και η προηγουμενη
Την κατέβασα από το mail αλλά περνώντας από το twrp μου βγάζει Failed στο md5 ckeck
Στάλθηκε από το MI MAX HELIUM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να την περάσεις άνετα.Ο/H lipsari έγραψε:
Καλημέρα. Την Παρασκευή εγκατέστησα την aroma 7.9.7 σε mido και σήμερα τω πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για την aroma 7.9.8. Τι ακριβώς συμβαίνει; Να κάνω την ανανέωση ή ήρθε κατά λάθος
Σ' ευχαριστώ. Το έκανα και όλα πήγαν κι αυτή τη φορά άψογα.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να την περάσεις άνετα.Ο/H lipsari έγραψε:
Καλημέρα. Την Παρασκευή εγκατέστησα την aroma 7.9.7 σε mido και σήμερα τω πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για την aroma 7.9.8. Τι ακριβώς συμβαίνει; Να κάνω την ανανέωση ή ήρθε κατά λάθος
Κάνει διάφορα Fixes στο σύστημα.
Βέβαια δεν είναι τίποτα σοβαρό και μπορείς να αγνοήσεις το Update.![]()