Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

Καλησπέρα σε όλο το Φόρουμ.Η Πρώτη μου συσκευή Xiaomi & θέλω να σας πω ότι είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος!!! Εκτός από 2 πράγματα. Το Πρώτο είναι η μπαταρία του φαίνεται να αδειάζει σχετικά γρήγορα παρόλο που έχω τα πάντα κλειστά (Δεδομένα,συχρονισμός,GPS & τη ρύθμιση φωτεινότητας στο κανονικό και ο ροοστάτης στο 30%)
      Και το δεύτερο είναι με την αίτηση ξεκλειδώματος ενώ βάζω όλα τα στοιχεία μου (Ονομα,αρ.κινητού τον λόγο που θέλω να το ξ/κλειδώσω μόλις τα συμπληρώνω όλα μου με μήνυμα το κωδ. ξεκλειδώματος
      τον βάζω στο αντίστοιχο πεδίο,captcha accept & μόλις πατάω next. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ POP UP παραθυράκι που λέει:miui.com says OK με μια κινέζικη φράση μέσα στο ίδιο POP UP του πατάω ΟΚ & ο κύκλος επαναλαμβάνεται νέο captcha ξανά το POP UP νέος κωδικός & το αποτέλεσμα καθηλωμένος στην ίδια σελίδα χωρίς να μπορώ να το ξεκλειδώσω.
      Η συσκευή μου τώρα είναι Redmi Note 4X, 64 ROM, 4GB & φοράει τον Mediatek 6797 αγορασμένο από κίνα (Geekbuying) η ROM είναι η 8.2.1 global stable

Σας Ευχαριστώ!!!
    • Επίσης δοκίμασε τώρα το πρωί, πολλές φορές το βράδυ κολλάει ο σέρβερ :)
    • Διαφήμιση
    • Ειναι γενικο προβλημα που υπαρχει αυτο... Δοκιμασε που και που τακτικα μπας και στο ονομα κλπ μην βαζεις κενα συμβολα ακομα και αριθμους αν μπορεις να αποφυγεις
      Issue About "您所在的IP申请次数超标" on Unlocking Site - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum
    • Βγάζει 2 ξεχωριστά μηνύματα λάθους, ένα ότι αυτή η ΙΡ έχει στείλει πολλά αιτήματα και/ή ένα άλλο ότι έγινε λάθος στο capcha ενώ το έβαζα σωστά (αν κάνεις copy paste τα κινέζικα στο google translate τα μεταφράζει στα αγγλικά). Εμένα χθες το βράδυ μου τα έβγαζε random & συνέχεια σε κάθε browser, σήμερα το πρωί έβγαλε μία φορά και με τη δεύτερη πέρασε. Το sms με τον κωδικό ήρθε αμέσως και το sms ότι πήρα άδεια ξεκλειδώματος ήρθε σε 15 λεπτά (Cosmote έχω).
      Δεν έχει σχέση με τη συσκευή, παθαίνει κοκομπλόκο ο server τους. Δοκιμασε ξανά και ξανα (πρωι κατα προτιμηση). Ο επιμένων νικά!