[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;
-
Μόλις περάστηκε στο Hennessy. Όλα καλά προς το παρόν. 4 λεπτά για να τελειώσεις το ARΩMA script. + 9 λεπτά για να κάνει επανεκκίνηση και να μπει για πρώτη φορά στην ΡΟΜ. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, μένει να δοκιμάσω να επαναφέρω τις εφαρμογές μου από backup για να δούμε αν θα πάνε όλα καλά μπας και γλιτώσω την εγκατάσταση από την αρχή.
Μόνο πρόβλημα στην αρχή είναι που δεν μπορούσε να κάνει mount το system. (Λύση : απενεργοποίησα το MTP και όλα καλά).
Ανέβασμα θερμοκρασιών στο κινητό δεν παρατήρησα. Η εγκατάσταση έγινε μετά από Factory Reset. Δυστυχώς και εμείς δεν αλλάξαμε την έκδοση του Android (5 ακόμα)
Πρώτη Γλώσσα κατά την εγκατάσταση διάλεξα τα Αγγλικά και μετά αφού τελείωσα και μπήκε μέσα πήγα και την άλλαξα σε Ελληνικά.
Να είστε καλά παιδιά, όλα καλά. ΜΠΡΑΒΟ. -
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Αν εχεις ενα usb stick και ενα otg καλωδιο προσπάθησε να δεις αν μπενεις σε TWRP recovery και περασε την τελευταια που σου λειτουργουσε!
ΑΝ οχι ,φτου απο την αρχη με fastboot rom !
Καλη τυχη....! -
-
-
Λοιπόν σε μένα
mi4c κορυφή
mi5 pro ceramic φωτιά
σε mi4 αφού έβαλα το σωστό recovery πέρασε η άρωμα με τη δεύτερη και έκανε 20 λεπτά περίπου ( εγώ έβαλα μακαρόνια όχι αυγουλακι ,75 Κελσίου)
το κιν. πάει σφαίρα αλλά δεν έχει αρκετά καλούδια όπως σιγαση με το κουμπάκι που δείχνει πάνω στην μπάρα έντασης και δεν βγάζει φωτογραφίες με κλειστό κινητό με φωνή κάτω, ξέρετε αν θα έρθουν κάποια στιγμή ?
Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά -
-
Ο/H dfm έγραψε:
Πέρασα τη νέα ρόμ στο RN2, δίχως να κάνω fr...και αντιμετώπισα προβλήματα (κολλήσε στο logo της mi και δεν προχωρούσε).
Χάρη όμως στην λεπτομερή καθοδήγηση της FOG, ξεπεράστηκαν ολα!!!
FOG σε υπερ-ευχαριστώ και δημόσια!!!
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0