Ποια rom έχεις τώρα?Ο/H kinezakias έγραψε:
Καλησπέρα.Για να βαλω ArΩma αντι για την απλη Dev χρειαζομαι factory reset?
Open-source is the future
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠοια rom έχεις τώρα?Ο/H kinezakias έγραψε:
Καλησπέρα.Για να βαλω ArΩma αντι για την απλη Dev χρειαζομαι factory reset?
Μήπως φταίνε οι εφαρμογές;; Μπες στο playstore και κάνε αναφορά προβλήματος...Ο/H nautos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.
Πέρασα την XTRV στο MI3 και όλα καλά , η έκδοση αυτή είναι πολύ γρήγορη.
Έχω όμως ένα ζήτημα , καμία εφαρμογή για VOIP δεν δουλεύει και συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ότι ένω είναι connected και registered ο χρήστης στον server όταν πάω να κάνω κλήση τότε η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα.
Το πρόβλημα το έχουν και οι δύο εφαρμογές που έχω ZOIPER & FRITZ APFON.
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή μήπως δεν είναι πρόβλημα και πρέπει να κάνω κάτι?
Τελικά έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου των εφαρμογών και όλα ΟΚ!Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μήπως φταίνε οι εφαρμογές;; Μπες στο playstore και κάνε αναφορά προβλήματος...Ο/H nautos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.
Πέρασα την XTRV στο MI3 και όλα καλά , η έκδοση αυτή είναι πολύ γρήγορη.
Έχω όμως ένα ζήτημα , καμία εφαρμογή για VOIP δεν δουλεύει και συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ότι ένω είναι connected και registered ο χρήστης στον server όταν πάω να κάνω κλήση τότε η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα.
Το πρόβλημα το έχουν και οι δύο εφαρμογές που έχω ZOIPER & FRITZ APFON.
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή μήπως δεν είναι πρόβλημα και πρέπει να κάνω κάτι?
Ο/H Octaviastikos έγραψε: