[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα στο Redmi_Note_2 μου, πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_XTRV_7.9.7. Κυριολεκτικά την ρούφηξε! Όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Είχα παλιά rom, την GTV 6.8.ΧΧ. Προηγήθηκε backup αρχείων στον υπολογιστή, αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών μέσα από τις ρυθμίσεις και μέσω twrp. Μπήκα στο twrp, εκκαθάριση dalvik/art cashe, cashe, data, εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκατάσταση της rom. Όταν όλα τελείωσαν, επαναφορά αντιγράφου από τις ρυθμίσεις και έφυγα! Πολλά συγχαρητήρια στους μερακλήδες προγραμματιστές!!!
-
-
εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα κανω εγκατασταση της 7.9.7 αρομα στο mi3 mou.
1)στην επιλογη καμερας αν βαλω τις google θα εχει διαφορα στις δυνατοτητες η απλα θα αλλαζει το γραφικο περιβαλον;;;
2)στο dpi τι βαζω;;;το αφηνω stock;sto gsm arena sta specs του μι3 λεει ...
Resolution 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
3)και εκει που λεει να κανει flash to twrp η οχι τι ειναι;;;για να εγκατασταθει ο καινουριος twrp;
απαντηστε οσο ποιο γρηγορα γινετε γιατι εχω το κινητο σε αυτο το σημειο που σας ειπα περιμενω ευχαριστω πολυ προικαταβολικα. -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Καλησπέρα.Για να βαλω ArΩma αντι για την απλη Dev χρειαζομαι factory reset?
=============== Σεπ 13th 2017, 12:45pm ===============
Ο/H gkalen έγραψε:
@annonnaki
Στο twrp πήγαινε πρώτα στο mount , ξετικαρε και τικαρε ξανά την επιλογή system partition read only και μετά δοκιμασε να κάνεις install τη Ρομ ..
=============== Σεπ 13th 2017, 12:59pm ===============
Όταν σύρω προς τα πάνω στην αρχική οθόνη ώστε να βγω στην αναζήτηση,(Redmi note 2) μου βγάζει πάντα μια χαζή προειδοποίηση, που παλιότερα δεν έβγαινε. Μια λεπτομέρεια είδα και είπα να την αναφέρω. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε Αναμονή
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε Αναμονή
-
Σε εμενα τουλάχιστον στο Mi-4C δε πρέπει να παίζουν τα 2x A57 core μάλλον, Στο cpu-z τα δείχνει stopped ενώ τα αλλα 4x A53 λειτουργούν κανονικά. Oπως και να χει ενώ με την τελευταία έκδοση MIUI8 το Antutu έβγαζε 75000 score τώρα με αυτήν και MIUI9 βγάζει 52000 score.
Κατά αλλα η rom λειτουργεί μια χαρά δεν έχω δει σοβαρά θεματάκια πρέπει να αφήνει και περισσότερη ελεύθερη ram.
Επίσης δεν εγκατέστησα την Magisk v12.0 που έρχεται με την rom αλλα έβαλα την Magisk v14.0 και δουλεύει άψογα οποτε να προτείνω να την αλλάξετε και εσείς στην νέα rom μιας και με την Magisk v14.0 περνάει επιτυχως και το SafetyNet πλέον. -
-
Κατάφερα και εγκατεστησα την 7.9.7. aroma. Μόλις άνοιξα το magisk μου έβγαλε ότι έχει μια καινούργια έκδοση και κατέβασα το apk και το εγκατεστησα.μηπως δεν έκανα καλά;μου έλεγε συνέχεια καινούργια έκδοση...
Επίσης δείτε παρακαλώ τίς ερωτήσεις μου παραπάνω για να σιγουρευτώ αν έκανα σωστά την διαδικασία.ευχαριστω. -
Ο/H afriksos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα στο Redmi_Note_2 μου, πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_XTRV_7.9.7. Κυριολεκτικά την ρούφηξε! Όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Είχα παλιά rom, την GTV 6.8.ΧΧ. Προηγήθηκε backup αρχείων στον υπολογιστή, αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών μέσα από τις ρυθμίσεις και μέσω twrp. Μπήκα στο twrp, εκκαθάριση dalvik/art cashe, cashe, data, εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκατάσταση της rom. Όταν όλα τελείωσαν, επαναφορά αντιγράφου από τις ρυθμίσεις και έφυγα! Πολλά συγχαρητήρια στους μερακλήδες προγραμματιστές!!!
εμενα μου βγαζει οτι ο superuser θελει ενημερωση και δε δουλευει. -
Ο/H anestisleon έγραψε:
Παιδια εβαλα την ΑRΩMA με factory reset διαπίστωσα οτι στο viber δεν αναβει το led με τις ειδοποιήσεις ενω σε αλλες εφαρμογές αναβει. Μπηκα στις ρυθμίσεις ειδα αν ειναι ενεργοποιημενα τα led ειναι εκανα wipes αλλα τιποτα το led στο viber συνεχίζει να μην αναβει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0