@ Gkontos10
Γιατι δεν τις τραβας στον υπολογιστη σου ωστε να εχεις εκει το backup ?
Γιατι δεν τις τραβας στον υπολογιστη σου ωστε να εχεις εκει το backup ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H dfoust έγραψε:
Παιδιά εγώ που έχω το παλιό μου τηλέφωνο redmi note 3g παρατημένο πως μπορώ να βοηθήσω σε φτιάξιμο ρομ την κοινότητα; τι γνώσεις πρέπει να έχεις για μια τέτοια κίνηση;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H em56464 έγραψε:
Κατεβασε την εφαρμογή της Google φωτογραφίες .... βουαλα όλες οι φωτό κατεβαίνουν σιγά σιγά και επίσης παραμένουν και στοΟ/H Gkontos10 έγραψε:
Φιλαράκια καλημέρα
cloud
Ειδα στο global site της miui οτι εχει βγαλει για τη συσκευη μου την 7.9.14.Ο/H blackm76 έγραψε:
Παιδιά οι ρομ πλέον θα βγαίνουν κάθε Παρασκευή; ή έχει αλλάξει κάτι;
Έχω κάνει καθαρισμό cache και πριν την εγκατάσταση αλλά και μετά, αφού έχω φλασάρει SuperSU, Xposed Framework και άλλα διάφορα. Αν συνεχίσει το πρόβλημα και μετά την αναβάθμιση θα δοκιμάσω καθαρή εγκατάσταση και βλέπουμε.Ο/H fog έγραψε:
Από ότι είδα έκανες αναβάθμιση πάνω από την 7.6.8 (δεν αναφέρεις αν καθάρισες τις cache, αν δεν το έκανες, κάντο τώρα).
Αν και με την επόμενη αναβάθμιση τα θέματα συνεχίζουν, ίσως πρέπει να σκεφτείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με factory reset, αφού βέβαια πρώτα κρατήσεις το απαραίτητο backup.