Όποτε θες αρκεί να είναι απόγευμα ή ΣΚ.
Mi5s Plus Natrium Hard brick.... [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Μετά από τιτάνιες προσπάθειες του @NasDriver τον οποίον ευχαριστώ και δημόσια θερμότατα (και λίγο λέω), το κινητό δεν ανέκαμψε ποτέ. Διαπιστώσαμε ότι μάλλον είχε πρόβλημα στη μνήμη του.
Το κινητό είναι ήδη στο service και απ' ότι μου είπαν θα το έχουν σύντομα έτοιμο!
Καλό νέο μέσα σε όλ' αυτά.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ και ιδιαίτερα τον @NasDriver ο οποίος έκανε το πρόβλημά μου και δικό του αφιερώνοντας πολύ από τον πολύτιμο χρόνο του, χωρίς να δεχθεί τίποτα ως αντάλλαγμα, παρά μόνο τη χαρά του ότι θα το έκανε και λειτουργήσει και πάλι!
Συνεχίστε όλοι την άψογη, εθελοντική σας προσφορά, μέσα από το φόρουμ αυτό και να είστε σίγουροι πως υπάρχουν και αρκετοί που το εκτιμούν ιδιαίτερα! -
Μακάρι να μην είναι μητρική αλλά κάποιο κόλλημα σε μπαταρία-usb board.
Όταν με το καλό το παραλάβεις αν μπορείς, ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα -
@NasDriver
Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά (περίπου 10' - 15') μου είπαν, επί τόπου, ότι είναι η μνήμη και ότι θα χρειαστούν 2 μέρες περίπου για να το ετοιμάσουν!
Με εντυπωσίασαν!
Θα σας κρατήσω ενήμερους για όλη την πορεία της διαδικασίας... -
εχουν αναφερθει και σε ξενα forum οτι τα m5,m5s που εχουν μνημη 128 καινε την μνημη. καποιοι ειπανε χτυπαει οτι ανεβαζουν θερμοκρασια
για αυτο σου ζητησα το log.txt και ειδα οτι ειχε τα ιδια error με τα αλλα log που εκαψαν μνημη
δεν ξερω πιο ειναι το καταστημα αλλα μπραβο τους που βρηκαν οτι ειναι η μνημη
κατι πρεπει να κανει και η xiaomi γιατι δεν ειναι και λιγα τα περιστατικα -
Ο/H makisfz έγραψε:
εχουν αναφερθει και σε ξενα forum οτι τα m5,m5s που εχουν μνημη 128 καινε την μνημη. καποιοι ειπανε χτυπαει οτι ανεβαζουν θερμοκρασια
για αυτο σου ζητησα το log.txt και ειδα οτι ειχε τα ιδια error με τα αλλα log που εκαψαν μνημη
δεν ξερω πιο ειναι το καταστημα αλλα μπραβο τους που βρηκαν οτι ειναι η μνημη
κατι πρεπει να κανει και η xiaomi γιατι δεν ειναι και λιγα τα περιστατικα
Απ' ότι είπαν πάντως είναι το πρώτο mi5s plus που τους πηγαίνει... -
Τα νεώτερα από το τηλέφωνο λένε πως αφού έφυγε από το service στην Αθήνα και πήγε σε άλλο service στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε πως πράγματι έφταιγε η μνήμη και αποφασίστηκε, αφού είναι ακόμη σε εγγύηση, να επιστρέψει στον αρχικό προμηθευτή στην Κίνα και ή να φτιαχτεί εκεί ή να αντικατασταθεί.
Από το κατάστημα μου εξήγησαν ότι η διαδικασία αυτή θα πάρει χρόνο (αρκετό).
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό είναι και το πιο σωστό, αλλά θα πάρει καιρό όπως είπες
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό είναι και το πιο σωστό, αλλά θα πάρει καιρό όπως είπες -
@kggian Εγώ θα διαφωνήσω με τον @NasDriver Την εγγύηση την έχει χάσει από την στιγμή που μπήκε χέρι, θυμηθείτε το αυτό.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@kggian Εγώ θα διαφωνήσω με τον @NasDriver Την εγγύηση την έχει χάσει από την στιγμή που μπήκε χέρι, θυμηθείτε το αυτό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0