2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, και θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί, την παρέα σου, στην συνάντηση μας.
-
Μακάρι αυτή την φορά να τα καταφέρω να έρθω έχασα την πρώτη συνάντηση αλλά την δεύτερη θα προσπαθήσω να στηρίξω όλη αυτή την διοργάνωση. Βέβαια παίζει να είμαι ο μόνος που έχω μείνει στο Redmi note 2 και έτσι δεν θα έχω κ πολλά να μοιραστώ! Μακάρι να δούμε και κανένα Mi6 ή MiMix2 ή Note 3 :p Θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν χρειάζεται να φέρω και το λαπτοπ μου για βοήθεια! #LarisaHpolhthsxiaomi
-
Θα χαρούμε να είσαι μαζί μας, και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε μαζί, αν έχεις της γνώσεις για flash έλα σε επαφή μαζί μου και θα δούμε πως θα μπορέσουμε να σε εντάξουμε στην ομάδα (στείλε προσωπικό μήνυμα ή αν έχεις τσατ στείλε μήνυμα)
=============== Σεπ 24th 2017, 4:41am ===============
Να γνωρίζεις το Mi Max 2 υπάρχει και θα είναι στην συνάντηση. -
Ο/H derveni έγραψε:
να βάλουμε τα κινητά κάτω στο δρόμο και να σχηματίσουμε η την λέξη MIUI η Λάρισα
-
@mixaliscy Καλημέρα Μιχάλη από την όμορφη Λάρισα, είμαι με 2 ώρες ύπνου ήμουν νυχτερινός και τώρα πίνουμε cafe στο La Noi, με τα παιδιά για της τελευταίες λεπτομέρειες, θα γίνει πανικός λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
-
-
-
Μακάρι να μη δουλεύω και να μπορέσω να έρθω! Κρίμα να χάσω τέτοια ευκαιρία...
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Kalogiros Ioannis Πολύ ωραία τώρα η επόμενη ερώτηση είναι, τι ακριβώς θέλεις να σε βοηθήσουμε ?
Σύνδεσα το κινητό μέσο usb με το pc μου ώστε να μεταφέρω φωτογραφίες.
Τις επέλεξα, έκανα αποκοπή και ενώ ξεκίνησε η 'εργασία' δεν εκτελέστηκε ποτέ.
Αποσύνδεσα το κινητό και έκανα έλεγχο αν είχα ακόμη τις φωτογραφίες (και τις είχα).
Μετά από δύο ημέρες πήγα να τις δω και ενώ μου τις άνοιξε και μόλις πήγα να ζουμάρω σε μία, τότε έκλεισε η εφαρμογή 'Συλλογή'.
Την άνοιξα ξανά και τελικά οι φωτογραφίες που είχα προσπαθήσει να μεταφέρω, χάθηκαν.
Τώρα, κάθε φορά που το συνδέω με το pc μου, βρίσκει 'τάχα' φωτογραφίες για να τις μεταφέρει (όσες με αυτές που έχασα) αλλά δεν μπορεί γιατί είναι λέει [κατεστραμμένες].
Δηλαδή τι μπορεί να έγινε;
Υπάρχουν κάπου στο κινητό και μπορώ να τις ανακτήσω;
Ψάχνοντας στους φακέλους του κινητού δεν βρήκα κάτι... υπάρχει τρόπος;;;;
(Το pc μου έχει windows 10) -
Φέρε και USB θα το δούμε σε δικό μας PC πιθανών να μην έχεις περάσει driver και να μην σου διαβάζει την συσκευή. Έλα και θα δούμε.
-
Και εγώ θα έρθω,αυτή τη φορά δεν δουλεύω..Θα φέρω και εγώ το mi note pro μου μήπως καταφέρουμε να κάνουμε τπτ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0