Έχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ?Ο/H prekasg έγραψε:
πολυ καλη δουλεια για το ΟΤΑ παιδια, χρειαζοταν και δουλευει τελεια !
θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα.
[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Το mount system partition read only δεν ειναι ενεργοποιημένο.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν κάνεις έναν έλεγχο τον Bootloader μήπως και έχει κλειδώσει βρε ?
Επίσης στο TWRP πήγαινε στο μενού Mount και δες μήπως έχει ενεργοποιηθεί το Mount system partition read-only, και αν ναι απενεργοποίησέ το.
Το system πρεπει να ειναι απενεργοποιημένο? -
τις εχω επιλεξει τις συσκευες μου αλλα αν ηξερα και πως γινεται να μην τις εχει κρυμμενες θα το εκαναΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ?Ο/H prekasg έγραψε:
πολυ καλη δουλεια για το ΟΤΑ παιδια, χρειαζοταν και δουλευει τελεια !
θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα.

-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-7.9.16 & ARΩMA ROM για τα Mi-4i (Ferrari) / RedMi 2 TD / RedMi 2 FDD.
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Κρίμα κ πάλι κρίμα για τα Mi Pad.
Μεγάλο λάθος της Xiaomi κ θα το δει κάποια στιγμή.
Δυστυχώς θ' αναγκαστώ να ξαναπάρω iPad για να έχω υποστήριξη κ αναβαθμίσεις. -
-
-
Μπραβο παιδια ξεκινάμε κατέβασμα
-
εμενα σε redmi note 2 συνεχεια bootloop με arwma
εχω κανει 10 φορες wipe cache-dalvick και τιποτα
πως κοιταμε εαν κλειδωσει ο bootloader? -
Εγώ χθες πέρασα σε RN2 όλα καλά.Τώρα που προσπαθώ να περάσω σε άλλο RN2 έχω bootloop ήδη 3 φορές.Τώρα κάνω εγκατάσταση για 4 φορά.Ο/H proskopos έγραψε:
εμενα σε redmi note 2 συνεχεια bootloop με arwma
εχω κανει 10 φορες wipe cache-dalvick και τιποτα
πως κοιταμε εαν κλειδωσει ο bootloader?
Bootloader αν δεν κάνω λάθος στο RN2 δεν κλειδώνει -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0