[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Το redmi note 2 πέφτει σε bootloop όσες φορές κι αν δοκίμασα.Αν βρείτε λίγο χρόνο να το δείτε θα σας ήμουν υπόχρεος.Συνεχιστε την καλή δουλειά.Ειμαστε δίπλα σας.
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
Παιδια μια βοηθεια
Περασα την αρωμα σε RN2 χωρις επιτυχια καθως τωρα ειναι σε bootloop το κινητό μου.
Μπορω να μπω σε fastboot! Υπαρχει καποιος οδηγος ?
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Το redmi note 2 πέφτει σε bootloop όσες φορές κι αν δοκίμασα.Αν βρείτε λίγο χρόνο να το δείτε θα σας ήμουν υπόχρεος.Συνεχιστε την καλή δουλειά.Ειμαστε δίπλα σας.
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
Παιδια μια βοηθεια
Περασα την αρωμα σε RN2 χωρις επιτυχια καθως τωρα ειναι σε bootloop το κινητό μου.
Μπορω να μπω σε fastboot! Υπαρχει καποιος οδηγος ?
-
@miuiart και κάτι ακόμα...
Τι είναι το tapatalk; -
-
Προσπαθησα και μετα απο fastboot rom με full wipes. Τιποτε παλι!
Πολυ περιεργο. τι λαθος κανουμε αραγε? -
-
-
ευχαριστω πολυ παιδια .
-
-
-
Στην νέα ρομ (7.9.14) δεν δουλεύει το xposed Framework v87.1 Εγκαθίσταται κανονικά αλλά δεν γίνεται ενεργό. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας ενημερώσει
-
παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με της miui 9 ? εχει μπει καποιο κλειδωμα απο την μαμα xiaomi .δεν μου παιζει της εφαρμογες απο το ιντερνετ τα apk εγκαταστω κανονικα μου βγαζει εικονιδιο ..μολις παταω να ανοιξουν αναβοσβηνει και παπαλα αυτο ηταν ...τι να εκαναν ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0