Είσαι σε fastboot προχώρησε κανονικά.
Δεν ανοιγει μετα απο το update (xiaomi redmi note 3 pro special)
-
-
Α και εγω που νομιζα οτι πρεπει να μ βγαλει καποιο μενου :p
=============== Σεπ 24th 2017, 3:32am ===============
Ποια ρομ να κατεβασω?
Εχει μια stable και μια developer για το special edition και δεν εχω ιδεα τι διαφορες εχουν -
Η stable έχει δοκιμαστεί και έχει διορθωθεί η πλειοψηφία των bugs. Κυκλοφορεί κάθε 2-3 μήνες και συνήθως δεν διαθέτει τα πιο καινούρια χαρακτηριστικά.
Η developer είναι rom που έχουν μπει καινούρια χαρακτηριστικά και είναι σε δοκιμή και περίοδο επίλυσης των bugs που μπορεί να έχουν. Κυκλοφορεί συνήθως κάθε βδομάδα.
Αν και αυτό ακούγεται κάπως αποθαρρυντικό, στην πραγματικότητα οι dev roms είναι αρκετά σταθερές και πλήρως λειτουργικές σε καθημερινή χρήση και σε συνδιασμό με τα πιο καινούρια χαρακτηριστικά αποτελούν επιλογή πάρα πολλών χρηστών.
Η επιλογή είναι δική σου -
Ευχαριστω παρα πολυ.
Για να μην κανω και κανενα λαθος επειδη μου φαινεται και δυσκολη η διαδικασια.
Το κινητο που εχω αγορασει (μιας και δεν βρισκω το κουτι) ειναι αυτο:
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
και η ρομ που εβαλα να κατεβαινει αυτη:
★ Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Εχω επιλεξει την σωστη?
Ευχαριστω και παλι -
Μια χαρά είναι! Προχώρα το..
-
Προσπαθησα σημερα να ξεκινησω και βλεπω οτι η συσκευη μ ειναι κλειδωμενη και θελει πρωτα ξεκλειδωμα.
Μου ζηταει αριθμο, ονομα και λογο που θελω να το ξεκλειδωσω.
και επισης σε αυτον τον οδηγο: Xiaomi MIUI Official Forum λεει οτι θα χαθουνε τα προσωπικα δεδομενα.
Τι να κανω? -
Ας λέει αυτό ότι θέλει, κάνε το εσύ μην φοβάσαι.
-
exo to idio provlima! exo be se fastboost! epeidi eimai kai asxeti ti kano tora?
-
Τι να κανω να δωσω τα στοιχεια για ξεκλειδωμα?
-
@fani πάτησε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας. Θα σε παρακαλούσα όμως να μην γράφεις με Greeklish διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
-
Το εχω κανει αλλα με βγαζει παλι στο λογοτυπο του mi .
-
Δώσε μας λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Τι ακριβώς έκανες και έχει κολλήσει στο λογότυπο Mi;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0