Εκανε χτες ενα update και μετα απο μονο του επανεκκινηση. Και απο χτες ειναι κολλημενο στην οθονη επανεκκινησης! Εν τω μεταξυ ηλπιζα οτι αν κλεισει απο μπαταρια και το ξανανοιξω ισως διορθωθει αλλα εκανα λαθος. Διαβαζω οτι πολλοι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα.
Δεν ανοιγει μετα απο το update (xiaomi redmi note 3 pro special)
-
-
Φανη και εσυ το special edition εχεις?
-
To special ναι! Απο οτι καταλαβα καλα το kate δλδ. Το εχω το κινητο περιπου 8 μηνες και δεν ειχα καποιο αλλο θεμα, εκτος του οτι τρεις μερες πριν κανει το update παλι μ κανε μια επανεκκινηση μονο του και ειχε κολλησει στην οθονη καμια ωρα αλλα λυθηκε με το power button. Με το φλασαρισμα θα χαθουν τα αρχεια μου?
-
-
Απο το e-shop!
-
Δεν θα ήθελες να κάνεις χρήση της εγγύησης;
-
Εχω πολλα αρχεια μεσα και θα προτιμουσα να το φτιαξω εαν φτιαχνεται. ΜΟυ λες δλδ οτι δεν διορθωνεται?
-
-
Δεν Ξερω να σου απαντησω σε αυτο. Παντως οταν το πηρα δεν ειχε ελληνικα για καποιες μερες μεχρι να κανει την αναβαθμιση! Ειχε ομως πλειστορ νομιζω. Δεν ξερω αν σε διευκολυνω με αυτα...
-
Λίγη σημασία έχουν αυτά τώρα @fani το θέμα είναι το μετά και εσύ τι προτίθεται να κάνεις στην συνέχεια, θα κάνεις αίτηση να ξεκλειδώσεις και να περάσεις μια fastboot rom η θα το επιστρέψεις και θα ζητήσεις αντικατάσταση ?
-
Δεν θελω να το επιστρεψω διοτι δεν θελω να χασω τα αρχεια μου! Οταν μ λες αιτηση τι εννοεις? Να το βαλω σε φαστμπουτ? και να ακολουθησω εναν οδηγο που βρηκα? Πες ρε πατριωτη απο Λαρισα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0