Βοήθεια, δν ξέρω που να γράψω...μη μ αρχίσετε σε λάθος topic.
Έχω το mi5, τον Ιούνιο το πήρα. Έσβησε κ δεν ξανανοίγει με τιποτα.
Με τίποτα όμως. Το άφησα χωρίς κάρτα sim, το έβαλα στην φορτιση....τιποτα...τι να κανω??? Καινουριο το εχω, ουτε πολλες εφαρμογες ουτε πολλα αρχεια...
Βοήθεια, δν ξέρω που να γράψω...μη μ αρχίσετε σε λάθος topic.
Έχω το mi5, τον Ιούνιο το πήρα. Έσβησε κ δεν ξανανοίγει με τιποτα.
Με τίποτα όμως. Το άφησα χωρίς κάρτα sim, το έβαλα στην φορτιση....τιποτα...τι να κανω??? Καινουριο το εχω, ουτε πολλες εφαρμογες ουτε πολλα αρχεια...
Δεν εχω κατι να γραψω. Ηταν πραγματικα μια χαρα, η μπαταρια του ηταν στο 90% περιπου, οχι παρακατω, το ειχα στην τσεπη μου κ ενιωσα να με ζεσταινει. Το κοιταζω κ ειχε κλεισει. Προσπαθησα να το αναψω κ τιποτα. Ημουνα στην δουλεια, δεν ειχα μαζι την ακιδα για να βγαλω την sim και το αφησα στην ακρη. Ηταν αρκετα ζεστο κ δεν κρυωνε. Μετα απο δυο ωρες περιπου εβγαλα την sim κ το αφησα ολο το απογευμα ετσι. Τωρα το εχω στην φορτιση, αναψε λιγο το κοκκινο led αλλα το κινητο τπτ.
Φίλε μου ηρεμία πρώτα από όλα γράφε εδώ μην κάνεις αναρτήσεις αλλού. Αφού άναψε το κόκκινο led είμαστε σε καλό δρόμο. Μην το πειράζεις άστο 3 ώρες τουλάχιστον και τα λέμε σύντομα
Επισης, θελω να ρωτησω κατι ακομα στην χειροτερη περιπτωση που δεν ανοιξει.
Το διαδικτυακο καταστημα που το πηρα εχει κατεβασει την σελιδα του κ δεν απαντανε στο τηλ. Να υποθεσω οτι εχει κλεισει;; Υποτιθεται εχω 2 χρονια εγγυηση.
Γιατί το χρειάζομαι, γιατί το προηγουμενο μου το τερματισα κ πηρα αυτο για να "ξενοιασω" υποτιθεται, γιατι ειναι αυριο ειναι σαββατο κ γιατι ειμαι γυναικα κ δεν ασχολουμαι πολυ....κλαψ κλαψ....
Απο το unifone.gr (αμα δεν ειναι σωστο που το γραφω να το σβησω)
Αρχίσαμε πάλι.......
Αν διαβάσεις δεν εισαι η μόνη που το έπαθε και μέχρι τώρα έχουμε επαναφέρει(προς το παρών) το ένα απο τα 3. Σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν εμφανίζεται στις θύρες com στην διαχείριση συσκευών..