Επειδή του φίλου μου είναι από Κίνα και ήδη στον 9ο μήνα οπότε για εγγύηση δεν έχουμε και πολλές ελπίδες τι προτείνεις;
Να βγάλω μπαταρία και να αγοράσω μια άλλη μπορεί και να δουλέψει ή να φάμε 2 μήνες στην Κίνα με αμφίβολα αποτελέσματα καθώς όπως και να το κάνεις 9 μήνες μια φθορά το τηλέφωνο την έχει αν θέλουν στο βγάζουν εκτός.
Τέλος αν ξαναδουλέψει με καινούρια μπαταρία ο κίνδυνος πέρασε η μπορεί να το κάνει ξανά ανα πάσα στιγμή;
@gpapaioa Μην μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία Γιάννη για άνοιγμα συμφωνώ με τον @Bodai, καλύτερα επιστροφή προσωπική μου γνώμη.
=============== Οκτ 7th 2017, 12:27pm ===============
Να ενημερώσω ότι ήρθα κιόλας σε επαφή με το εν λόγω σαιτ, θα επιστραφεί το κινητό με την απόδειξη αγοράς σε φωτοτυπία, και με ένα ενημερωτικό σημείωμα με το πρόβλημα που παρουσίασε ξαφνικά. Η αποστολή θα γίνει με acs και έξοδα δικά τους, και θα περιμένουμε την απάντηση από το τεχνικό τους τμήμα, τους ενημέρωσα ότι το κινητό δεν έχει ανοιχτεί, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Τους ενημέρωσα προφορικά με το ιστορικό του κινητού και πιθανόν πρόβλημα με την μητρική. Την Δευτέρα θα αποσταλεί στην uniphone.gr Κατερίνα χαλάρωσε λίγο τώρα και πιστεύω εντός της εβδομάδας να έχεις ευχάριστα νέα.
@gpapaioa το έχετε αφήσει ποτέ καιρό να εξαντληθεί το απόθεμα της μπαταρίας? Κάποιο σημείο της μητρικής κάνει κουλά είναι σίγουρο. Πυκνωτής? ολοκληρωμένο? Η υπερθέρμανση που έχει προκύψει μπορεί να χτυπήσει μετέπειτα σε οποιαδήποτε σημείο. Όπως λέει και ο @Bodai οποιαδήποτε στιγμή και να δουλέψει μπορεί να κλείσει έτσι στο άσχετο. Αν δεν θέλεις να το στείλεις για εγγύηση κάποια στιγμή μπορούμε να το δούμε και μαζί.Ενας φίλος του φόρουμ έχει αλλη μπαταρία που θα μπορούσε να μας την δανεισει αν χρειαστεί. Αλλά πρώτα δες τι θα κάνεις με την εγγύηση που έχει. Κρίμα είναι. Αν το έχεις αγοράσει από "καλό" μαγαζί μίλα τους . Θα το φτιάξουν... απλά θα περιμένεις
Δεν θυμάμαι εαν ειχα γράψει για το κινητό μου εδώ οταν το είχα ψάξει στο xda και στο en.miui με κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα κάποιοι που το ειχαν παει σε ηλεκτρονικό και ειναι μέλος του xda μου ειχε πει για ενα συγκεκριμένο πυκνωτή και τον κωδικό του και ευθύνεται για αυτό
Καλησπέρα σας.
Αντιμετωπίζω τα εξεις πρόβληματα. Το κινητό μου μου εμφανίζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα..... " μη καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή του τηλεφώνου για απενεργοποιηση της λειτουργίας πατήστε το πλήκτο πίσω και την αυξηση εντασης της φωνής" και όταν κανω κλήση η οθόνη μαυρίζει και δεν ανταποκρίνεται κανενα απο τα κουμπιά του.....
Αν εχετε καμια ιδέα παρακαλώ πείτε
Ευχαριστώ
Για το θέμα το δικό μου να σας ενημερώσω. Έστειλα το κινητό τη Δευτέρα (9/10). Επικοινώνησα με το μαγαζί κ μου είπαν ότι δεν ανταποκρίνεται, στην συνέχεια το έδωσαν για έλεγχο στους προηγούμενους προμηθευτές. Ζήτησα να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατό ταχύτερα γιατί ουσιαστικά έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο. Αλλά η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ακριβή ημερομηνία. Τώρα δεν ξέρω πόσο θα κάνω κ γω υπομονή. Οι μεν πρώτοι το τσέκαραν άμεσα κ το έδωσαν στους άλλους, να δούμε πόσο θα χρειαστούν οι παλιοί ιδιοκτήτες.
@sonobala Κατερίνα θα μας δείξει το τέλος της άλλης εβδομάδας τι μέλλει γενέσθαι, και ερχόμαστε σε αυτό που λέμε συνέχεια περί εξαπάτησης του αγοραστή κατά κόρον από τα μαγαζιά που πουλάνε κινητά, η πιο μεγάλη απάτη είναι η εγγύηση και έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα με καταστήματα τέτοια που πουλάνε συσκευές xiaomi, το πρόβλημα είναι το hardware εκεί είναι το πρόβλημα το software το λύνω και εγώ για πλάκα, εκεί την θέλω την εγγύηση για την αντικατάσταση της συσκευής η την επιστροφή τον χρημάτων. Τέλος της εβδομάδας θα τους πάρω εγώ να τους μιλήσω και ελπίζω να βρούμε λύση, Κατερίνα μην ανησυχείς θα το παλέψουμε.