Τα παιξε?
-
-
Στείλε στο viper ποτέ
=============== Νοε 2nd 2017, 12:06am ===============
Ευχάριστα τα νέα για την φίλη μου @sonobala είχε αίσιο τέλος με την αντικατάσταση του κινητού της, μετά από τηλεφωνικές κλήσεις που κάναμε με το εν λόγω κατάστημα και ανταλλαγή mail, και κάναμε χρήση της εγγύησης, από σήμερα έχει μαζί της το Xiaomi Mi A1 και είναι χαρούμενη, σύντομα θα προγραμματίσουμε να το ξεκλειδωσουμε. Κατερίνα να χαρείς το κινητό σου και θα τα πούμε σύντομα από κοντά. -
@derveni χρηστο το mi A1 ξεκλειδωνει ευκολα δινοντας την εντολη στο adb "fastboot oem unlock" δοκιμασε το
-
@makisfz Μάκη είναι της Κατερίνας το κινητό και θέλω να το ξεκλειδωσουμε official γιατί με official θέλει να παραμένει, ας την αφήσω λίγο να ηρεμήσει γιατί κοντά στον 1 μήνα έχει ταλαιπωρηθεί με το hardware που της έβγαλε, και την αντικατάσταση του κινητού της, και αν της πω ότι θα το ξεκλειδώσω μέσω adb unofficial τρόπο θα με πυροβολήσει
-
εν μερη official ειναι, ενω στα αλλα κινητα δεν μπορεις , η xiaomi στο mi A1 σου δινει την δυνατοτητα να το κανεις
Sadho's Guide on Unlocking Mi A1 Bootloader Easy Way - Mi A1 - Xiaomi MIUI Official Forum -
@makisfz Μάκη official ξεκλείδωμα είπα τι δεν καταλαβαίνεις
το θέλω το κεφάλι μου χωρίς
αν ήταν δικό μου ήξερα τι θα το κάνω
-
Ο/H derveni έγραψε:
Μάκη official ξεκλείδωμα είπα τι δεν καταλαβαίνεις το θέλω το κεφάλι μου χωρίς
-
Ο/H derveni έγραψε:
@makisfz Μάκη official ξεκλείδωμα είπα τι δεν καταλαβαίνειςτο θέλω το κεφάλι μου χωρίς
αν ήταν δικό μου ήξερα τι θα το κάνω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@takisfrag Δεν το πήρα καθόλου στα χέρια μου το κινητό το έχει η Κατερίνα και δεν το ξέρω τι παίζει αφού τότε ξεκλειδώνει επίσημα έτσι χωρίς αίτηση, θα το βάλω μπροστά μια από αυτές της μέρες
-
Ο/H derveni έγραψε:
@takisfrag Δεν το πήρα καθόλου στα χέρια μου το κινητό το έχει η Κατερίνα και δεν το ξέρω τι παίζει αφού τότε ξεκλειδώνει επίσημα έτσι χωρίς αίτηση, θα το βάλω μπροστά μια από αυτές της μέρες
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα το ψάξω να δω τι παίζει μόλις το πάρω στα χέρια μου και θα ενημερώσω σχετικά @takisfrag
=============== Νοε 2nd 2017, 10:43am ===============
@takisfrag @geoanto555 Στο Ευρωπαϊκό forum η MOD candisecu ως πρώτη επιλογή δίνει το official Unlock και ως δεύτερη επιλογή το ξεκλείδωμα μέσω εντολής στο adb, ας το πάρω στα χέρια μου και βλέπουμε.
=============== Νοε 2nd 2017, 10:44am ===============
Σχετική ανάρτηση εδώ - - - > en.miui.com/thread-807252-1-1.html -
Καλημέρα στην παρέα,
Να ενημερώσω κι εγώ την εξέλιξη με το mi5 pro του φίλου μου.
Το βάζω σε σποιλερ γιατί είναι μεγάλη ιστορία
Display Spoiler Μετά από επικοινωνία με το geekbuying και αποστολή πίσω στην Κίνα στις 11/10 έγινε παραλαβή από αυτούς στις 26/10
Πρώτο συμπέρασμα η αποστολή από εδώ προς τα εκεί είναι πιο γρήγορη.
11 Νοέμβρη μου ζητάνε με mail να απενεργοποιήσω το find my device. Το κάνω και τους στέλνω mail και μου απαντάνε το προωθούμε στο service και θα σε ενημερώσουμε. Μετά κανένα 10 ήμερο και αφού δεν είχα καμία ενημέρωση ζητάω πληροφορίες και μου απαντάνε ξερά κάνε υπομονή το service κάνει 2 με 4 βδομάδες για την επισκευή και θα έχεις ενημέρωση όταν θα είναι έτοιμο.
Τέλη Νοέμβρη ξαναστελνω mail για πληροφορίες και μου απαντάνε ευγενικά να κάνω λίγο υπομονή ακόμη καθώς δεν έχουν περάσει ακόμη οι 4 βδομάδες από την απενεργοποίηση του find my device.
Δευτέρα που ξέρω πως πέρασαν οι 4 βδομαδες τους στέλνω mail εξαγριωμένος πως με δουλεύουν και πως δεν έχουν κάνει τπτ και άλλα διάφορα τέτοια και απειλές πως θα τους δυσφημίσω σε διάφορα τεχνολογικά φόρουμ κι άλλες τέτοιες μπαρουφες καθώς στο paypal έχει λήξει το εξάμηνο κι ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω και κάτι.
Με το που πήρανε το mail τα κάνανε πάνω τους και τρέχουν αμέσως να με εξυπηρετήσουν. Πλάκα κάνω όσο απάντησαν σε σας άλλο τόσο απάντησαν και σε μένα.
Ξαφνικά Τετάρτη το πρωί έρχεται ο ταχυδρόμος και μου δίνει ένα δέμα με 3€ χρέωση γιατί πέρασε από τελωνείο. Χωρίς να περιμένω κάτι μετά την αρχική έκπληξη το ανοίγω και βλέπω το mi5 pro του φίλου μου.
Από το τρακινγκ βλέπω πως πρώτη ενημέρωση έχει 2/12 άρα αυτοί το στείλανε 3 - 4 μέρες νωρίτερα.
( Έχω τρακινγκ απο sg post όπως αυτό από 27/10 που ακόμη δεν έχει φανεί στα ΕΛΤΑ αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας)
Τέλος πάντων ανοίγω το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά με καινούριο ΙΜΕΙ οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι πως έχουν κάνει αντικατάσταση πλακέτας. Από τότε το δουλεύω συνέχεια και όλα φαίνονται να είναι ΟΚ
Τελικό συμπέρασμα: Μπορεί το geekbuying να μην έχει την καλύτερη φήμη για το after sale support κα οντως στην επικοινωνία είναι χάλια μαύρα (ακόμη περιμένω απάντηση με το τι έγινε με το τηλέφωνο) αλλά οι άνθρωποι εμένα προσωπικά με έχουν σκλαβώσει αφού σε 2 περιπτώσεις μια αυτή τώρα και μια με το mi5s plus που είχα πάρει και είχε πρόβλημα και μου το αλλάξανε ήταν επαγγελματίες σούπερ. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση που το τηλέφωνο το είχε ο φίλος μου από 5/1 και το πρόβλημα εμφανίστηκε αρχές Οκτωβρίου, δεκα μήνες μετά.
Ένα θέμα που έχει και δε θυμάται αν το είχε από πριν είναι πως δεν ανάβει το φως στο κουμπί recent apps - menu ενώ στο back λειτουργεί κανονικά. Το κουμπί δουλεύει κανονικά.
Σορυ αν κούρασα αλλά έπρεπε να το αναφέρω αφού λέμε τα στραβά πρέπει να λέμε και τα καλά σωστά.
- Το θέμα είναι πως στο μεταξύ ο φίλος έχει πάρει mi6 πλέον οπότε το κινητό θα παει στο παζάρι για πώληση.
- Το θέμα είναι πως στο μεταξύ ο φίλος έχει πάρει mi6 πλέον οπότε το κινητό θα παει στο παζάρι για πώληση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα