[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Καλησπέρα. Παιδιά δε ξέρω αν είναι bug ή όχι αλλά στα μηνύματα, όταν συμπληρωθούν οι 2 πρώτες γραμμές (την ώρα της σύνταξης του μηνύματος) τα γράμματα καλύπτονται από τη γραμμή.
*Ανεβάζω φωτογραφίες σε λίγο.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H redSparrow έγραψε:
Καλησπέρα. Παιδιά δε ξέρω αν είναι bug ή όχι αλλά στα μηνύματα, όταν συμπληρωθούν οι 2 πρώτες γραμμές (την ώρα της σύνταξης του μηνύματος) τα γράμματα καλύπτονται από τη γραμμή.
*Ανεβάζω φωτογραφίες σε λίγο.
-
-
-
-
-
7.9.21 σε redmi 1s δουλεύει η υπηρεσία μηνυμάτων από ότι έχω από εχθές τσεκαρει το μόνο που παρατήρησα ότι το εικονίδιο του καιρού ενώ το κλικαρεις και ανοίγει σαν εικόνα δεν βγάζει πληροφορίες και γράφει η συσκευή δεν μπορεί να βρεθεί τώρα συνεχίζω την χρήση και βλέπουμε από κατανάλωση και ότι άλλο προκύψει από ταχύτητα καλύτερα από θερμοκρασία καλύτερα......,......,.ειδωμεν!!¡!!,.............................το πρόβλημα με την εξαφάνιση το twrp παραμενη σε αποσύνδεση και με volume+ και power αλλά και με άλλους συνδιασμούς πλήκτρων (έτσι για δοκιμή)μόνο fastboot κατάσταση παίζει........εντομεταξυ με επιλογή από αρχική οθόνη μετά το πάτημα του power και επιλογή recovery δεν φαίνεται ούτε το εργοστασιακό recovery.........αυτά προς το παρών!!!!!!!Ηλίας
-
-
-
-
Καλημέρα, εγω περασα κανονικα την XTRV 7.9.7 για το redmi note 3 hennessy αλλα σε σχεση με τα βιντεο που ειδα για το τι εχει η νεα miui 9 εμενα δεν εχει σχεδον τιποτα απο αυτα.Επισης ειδα οτι ανακληθηκε. Ξερει κανεις κατι? Ευχαριστω!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0