[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Γεια σας .. έχω ένα redmi 3 pro ido με έκδοση 7.9.21 και δεν μπορώ να κάνω screen mirroring μέσω wifi.. παίζει να φταίει η έκδοση?
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Πρόκειται για την ίδια Rom. Η aroma απλά σου δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης κατά την εγκατάσταση ώστε να επιλέξεις εσύ τι θα εγκατασταθεί
-
@amartos
Δεν χρειάζεται fastboot rom για να αναβαθμιστεί σε android 7.0 ..
Αλλαγή twrp και φλασαρισμα με factory reset είναι ότι πρέπει ..
Υπάρχουν μια δυο συσκευές που ίσως χρειαστεί fastboot rom αλλά το helium δεν είναι μια από αυτές.
Το μόνο που θα τσεκαρει μετά την αναβάθμιση είναι αν κλείδωσε ο bootloader , οπότε θα τον ξεκλειδώσεις -
-
MIUI 9 China Developer ROM v7.9.28 Released For Mi 5s! Download Here! - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum εχει βγει για mi5s 7.9.28.. που ειναι η ελληνικη rom???
-
@gialaftis
Η παραπάνω ROM είναι η 7.9.21 η οποία είχε αποσυρθεί λόγο προβλημάτων στην CN έκδοσή της, την έκαναν Fix και την βάπτισαν 7.9.28.
Η μόνη αλλαγή που έχει με την δική μας ROM είναι ο αριθμός στο build.prop που λέει 7.9.28 αντί 7.9.21 και αυτός είναι ο λόγος που αν δεις το Changelog της δεν έχει τίποτα παραπάνω από Fix που έτσι και αλλιώς είχαμε έτοιμα στην δική μας ROM.
H ROM που σας έχουμε παραδώσει περιλαμβάνει όλα τα Fixes που έχει κάνει η Xiaomi εκ των υστέρων.
Μην βιάζεστε...
Μόλις βγουν οι νέες ROM θα σας τις δώσουμε...
Αν είναι για να σας φεύγει η Flashομανία, να αλλάζουμε απλά την Version στο Build.prop και να σας την δίνουμε ως νέα, έτσι σε δουλειά να βρίσκεστε... -
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την gallery με αυτή και την προηγούμενη version. (.14) Μπαίνω και μετα απο λίγο (2 secs) κρασάρει και δε με αφήνει να μπω καθόλου. Καμία λύση?
Edit (Με Redmi note 3 Pro) -
-
@Stoni90 κάνε ένα wipe dalvik Cache, Cache και αν δεν γίνει κάτι στην επόμενη Rom που θα περάσεις κάνε factory reset
Redmi Note 3 pro -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0