Ειμαι εκτος Ελλαδος σε χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης εχω cosmote και ενω δειχνει κανονικα το συμβολο R (ακομη και μηνυμα μου ηρθε απο την cosmote οτι πλεον δεν εχει διαφορετικη χρεωση κλπ και οτι ισχυουν τα δωρεαν mb κλησεις) δεν συνδεεται με τιποτα στο ιντερνετ! Ο φιλος μου με iphone κανονικα εχει συνδεθει! Μηπως εχει σχεση η rom που εχω; Ειναι η MIUI Global 7.3!
Δεν δουλευει το roaming - Redmi 3
-
-
-
Ευχαριστω Γιωργο για τη βοηθεια σου!
-
Ίσως το θέμα σου οφείλεται στην unofficial πειραγμένη Κινέζο rom που έχεις. Αντιλαμβάνομαι ότι εκεί που είσαι ίσως είναι δύσκολη η πρόσβαση σε PC, αλλά θα πρέπει σίγουρα να την αλλάξεις.
-
-
Κάρτες SIM και δίκτυα κινητής => Διεθνής περιαγωγή =>Διεθνής περιαγωγή δεδομένων. Δες και αυτό όπως είπε ο Μάκης.
-
Παιδιά πρόσφατα ήμουν Κύπρο χωρίς να περάσω καμιά ρύθμιση ήρθαν τα SMS και από την Vodafone αλλά και από cosmote και έκανα roaming κανονικά, και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα rom όπως είπε ο Γιώργος.
-
Δειχνει οτι εχω κανονικα roaming αλλα δε δουλευει παιδια το internet
-
Δυστυχώς είναι θέμα της ρομ, αν έχεις υπολογιστή και διάθεση να περνάς τα πάντα από το μηδέν μπορείς να βάλεις τουλάχιστον μία global rom και να δουλέψει σωστά
-
Αρχικά κάνε μια αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader για να συνδεθεί το ξεκλείδωμα με τον δικό σου Mi λογαριασμό θα σου χρειαστεί έτσι κι αλλιώς ==>Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ.
Και όταν αποφασίσεις ν'αλλάξεις τη μαϊμού rom, μας λες να σε βοηθήσουμεOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0