Απλά πάω στον ΟΤΕ και την αλλάζω????
Πρόβλημα με την μπαταρία Redmi Note 4
-
-
Σωστά, με μία μικρή χρέωση 5 ευρώ.
Καλό θα είναι μετά να κάνεις ενεργοποίηση και της πρόσβασης 4G, δεν γίνεται πάντα αυτόματα -
Με ένα SMS είναι ok το 4G, ενεργοποιείται σχεδόν άμεσα. Απλά πρέπει σίγουρα να αλλαχτεί η SIM, διότι το nikel είχε (και έχει) πάντα πρόβλημα με τις παλιές 3G SIM κάρτες. Δεν ενεργοποιεί το deep sleep, αν έχεις τέτοια μέσα. Μικρό το κακό βέβαια, μιας και η SIM αλλάζει εύκολα και ορθώς αλλάζει ώστε να έχεις πρόσβαση και στις νέες τεχνολογίες. Είναι κρίμα να έχεις συσκευή που υποστηρίζει 4G και να μη το εκμεταλλεύεσαι όπως και να το κάνουμε.
-
καλημέρα. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η sim μου βεβαια είναι παλια, γράφει πανω 4G βεβαια και μπαινει κανονικα. με νορμαλ χρήση πιάνω 2.5 ώρες sot. με βαριά χρήση συνέχεια 3g, gps κτλ πάει και 4 ώρες. φοράω 7.9.21 αλλά το ίδιο έκανε και με την 8.5.3.
λέτε αν παω να ζητήσω καινουρια sim να κανω τιποτα? -
-
Σήμερα λοιπόν πήγα και την άλλαξα. Πήρα από τον ΟΤΕ την Triple Sim (μία κάρτα που γίνεται και κανονική και nano και micro)- 7,90 στοίχισε.
Θα ενημερώσω αύριο το πρωί για την κατανάλωση μπαταρίας αφού θα το αφήσω όλο το βράδυ να δούμε. Συνήθως κάθε βράδυ 10-15 % μου έτρωγε μπαταρία -
Επεστρεψα παιδια, εκανα την επαναφορα μου τωρα τι κανουμε;
-
Ο/H justsomeone έγραψε:
Σήμερα λοιπόν πήγα και την άλλαξα. Πήρα από τον ΟΤΕ την Triple Sim (μία κάρτα που γίνεται και κανονική και nano και micro)- 7,90 στοίχισε.
Θα ενημερώσω αύριο το πρωί για την κατανάλωση μπαταρίας αφού θα το αφήσω όλο το βράδυ να δούμε. Συνήθως κάθε βράδυ 10-15 % μου έτρωγε μπαταρία
καλησπέρα. είδες κάποια αλλαγή μετα την αλλαγή της sim? βελτιώθηκε η κατάσταση? -
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ένα προσωπικό πρόβλημα δε μου επέτρεψε να απαντήσω.
Λοιπόν είδα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά από την πρώτη μέρα που άλλαξα την κάρτα.
Καταρχήν όταν δε χρησιμοποιώ το κινητό είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε το βράδυ δεν μου βγάζει πλέον ότι είναι ενεργό στο ιστορικό της χρήσης μπαταρίας και όλο το βράδυ το πολύ 2-3 % κατανάλωση.
ΜΕΓΑΛΗ διαφορά
Μακάρι να την είχα αλλάξει την μπαταρία πιο νωρίς!!!
ΣΩΘΗΚΑ -
Καλησπερα παιδια. Εχω το nikel απο τον Φεβρουάριο. Το κινητο αψογο μεχρι που πριν 2 βδομαδες απεκτησα πολυ μεγαλο προβλημα με τη μπαταρια..για να καταλαβετε με ενα απλο σερφαρισμα στο crome μεσα σε 10 λεπτα 30% κατω η μπαταρια. Με 1 ωρα στο fb απο απο 100% φορτισμονο κλεινει απο μπαταρια. Εκανα καποιες βελτιωσεις μεσα απο την εφαργογη ασφαλεια και τωρα το μονο που αλλαξε ειναι οτι οταν ειναι σε αναμονή δεν καταναλωνει γρηγορα μπαταρια. Εχω κατεβασει την aroma και θα την περασω μηπως δω βελτιωση. Πριν προχωρησω σε αυτο ηθελα να ρωτησω αν εχει αντιμετωπίσει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και ξερεις μηπως φταιει κατι αλλο
-
Κοίτα οι mediatek επεξεργαστές είναι γνωστοί για τη κατανάλωση μπαταρίας αλλά αυτό που λες τώρα μου φαίνεται υπερβολικό!!
Μπορείς να δείξεις μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο?Open-source is the future -
Ναι στελνω τωρα..για να καταλαβεις το προηγουμενο κειμενο μεχρι να το γραψω επεσε 20% η μπαταρια
=============== Νοε 3rd 2017, 2:22pm ===============
=============== Νοε 3rd 2017, 8:04pm ===============
Η aroma μπήκε αλλά το πρόβλημα με τη μπαταρία παραμένει.... Μάλλον είμαι για άλλο κινητό τελικά. Πρέπει να τον έχει πάρει η μπαταρια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα