Η χιαομι εκρινε το αιτημα και με αφηνει να κανω unlock. το θεμα ειναι οτι οταν μπαινω στο fast boot μετα απο 30 δευτερολεπτα κλεινει το κινητο, εχετε καμια λυση??
Προβλημα ανοιγματος bootloader
-
-
Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις;
-
Στα 30' ξεκλειδώνει με το mi unlock ,εάν τηρεί τις προϋποθέσεις.
-
.
-
Ωραία. Επίσημη είναι η rom. Προσπάθησε να κάνεις τα ίδια βήματα με πριν έχοντας το κινητό συνδεδεμένο στον υπολογιστή.
-
-
Δηλαδή; Μετά την εγκατάσταση του Mi PC suite σταθεροποιήθηκε o τρόπος λειτουργίας fastboot;
-
Ο/H tasaros έγραψε:
το ελυσα κανοντας ινσταλ το mi pc suite : Mi PC Suite
-
Τίποτα απλά θα του ξεμπλόκαρε το κινητό και θα κράτησε το fastboot mode , το ότι εγκατέστησε το mi PC suit είναι τυχαίο γεγονός και άσχετο με την παραμονή σε fastboot mode.
-
Σωστός
είπα και εγώ
βγήκε καινούργιο και δεν το πήρα χαμπάρι
-
Όχι το fastboot mode έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το κινητό , ενώ το mi PC suite μόνο για το πέρασμα driver αναγνώρισης του κινητού από τον υπολογιστή.
-
Τα ξέρω αυτά βρε, αυτές της μέρες λόγω της συνάντησης στην Λάρισα, δεν το παρακολουθουσα και είπα μήπως βγάλαν τίποτα και αναβάθμισαν το mi PC suite και δεν το πήρα χαμπάρι, ήμουν έτοιμος να μπω να δω στο Ευρωπαϊκό forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0