Καλημέρα παιδιά εχθές παρέλαβα το εργαλείο xiaomi Mi mix 2 China rom αλλά δεν με πειράζει και έτσι έτσι και αλλιώς έμαθα τόσα χρόνια αγγλικά. Εκτός από την ελληνική γλώσσα θα υπάρχει κάποια διαφορά αν βάλω την global rom ελληνική ρομ?
Καλημέρα παιδιά εχθές παρέλαβα το εργαλείο xiaomi Mi mix 2 China rom αλλά δεν με πειράζει και έτσι έτσι και αλλιώς έμαθα τόσα χρόνια αγγλικά. Εκτός από την ελληνική γλώσσα θα υπάρχει κάποια διαφορά αν βάλω την global rom ελληνική ρομ?
Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για να κανω την ερώτηση.
Στις 14 του μηνός έλαβα 2 mail για τις νέες ρομ του mi mix 2 το ένα στις 6:10 και το άλλο στις 7:20 το οποίο είχαν το ίδιο όνομα (OTA Vip] Stable V9.2.5.0 XTRV & ARΩMA Mi-Mix 2 (Chiron)
Αυτή είναι η ίδια ρομ και έγινε λάθος και στάλθηκε 2 φορές? Η ή μια από της 2 είναι developer rom και έγινε λάθος στο όνομα τις ρομ?
Απλά εάν είχες stable βάζεις την stable rom που σου εστάλει , εάν είχες developer βάζεις developer rom για να μην χρειαστεί factory reset, δηλαδή αγνόησε την άλλη.
Απλά εάν είχες stable βάζεις την stable rom που σου εστάλει , εάν είχες developer βάζεις developer rom για να μην χρειαστεί factory reset, δηλαδή αγνόησε την άλλη.
Μα αυτό είναι το πρόβλημα δεν ξέρω αν κάποια από τις δύο είναι dev η απλά στάλθηκε 2 φορές η ίδια ρομ εγώ την dev θέλω αλλά και οι δύο γράφουν stable.
Και οι δύο rom που σου έχουν σταλεί είναι stable. Η dev δεν είναι έτοιμη ακόμα.Περιμένεις. Η επόμενη dev που θα ανέβει θα είναι βασισμένη σε android 8 και θα χρειαστεί να κάνεις factory reset.
καλημέρα παιδιά και καλό μήνα
1)Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τούς server τής xiaomi ; Γιατί από την περασμένη εβδομάδα δεν συγχρονίζει κανενα κινητό μου με τόν server και χρειάστηκε να κάνω 3 φορές επαναφορά και πρέπει να τά ξανακάνω όλα από την αρχή .
2) όταν μεταφέρω από ένα κινητό σέ άλλο backup δεν κρατάει πλέον καθόλου τίς ρυθμίσεις ούτε διάταξη οθόνης ουτε ρυθμίσεις τηλεφώνου αλλά και αρκετές εφαρμογές πού παλιά γινόντουσαν backup πλέων δεν γίνονται
3) Έβαλα την τελευταία xtrv χθες το βράδυ και εμφανίστηκε τό εικονίδιο του twrp ( πού σέ παλιότερες rom δεν υπήρχε) και μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση, να την κάνω; Ευχαριστώ.
1. Ναι δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα για το πότε θα τελειώσουν οι "εργασίες" που γίνονται..
2. Εξαρτάται απο τον τρόπο που το κάνεις.. αν απλά μεταφέρεις ενα Τοπικό Αντίγραφο απο μια συσκευή σε άλλη πολύ πιθανα θα αποτύχει, όπως και το cloud (αυτη την περίοδο,γιατι κατα τα άλλα είναι αξιόπιστο)
3. Εχω θα έλεγα όχι αλλά αν θέλεις δεν πρόκειται να γίνει κάτι σοβαρό..
Καλησπέρα παιδιά...παρατήρησε κανένας κολλήματα με το mix 2?
Εμενα μου κανει κατι παράξενα κολπα εδώ και 4-5 μερες....
Αλλάζει απο μονο του τα ονόματα των επαφων ή τα σμίγει μεταξύ τους. Δηλάδη στέλνω μηνυμα στον Στέλιο και μου βγάζει Μάριος ( μια άλλη επαφη μου έχω)
Επίσης εδω και 4-5 μερες μαγγώνει και κανει απο μόνο του reboot ή πρεπει να το κανω εγώ εχωντας συνεχεια πατημένο το power button.
Εχω την αρωμα 7.12.21
Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την τελευταία development ρομ στο κινητό. Είχα βάλει την 8.2.1 πριν το φιξ και επειδή το κινητό δεν δούλευε σωστά έκανα επαναφορά και έκανα καθαρή εγκατάσταση, όταν τελικά έκανε μπουτ τον κινητό μου έβγαλε το εξής μήνυμα (φώτο) και δεν δούλεψε καθόλου, και έτσι ξανά έβαλα την προηγούμενη 8.1.25? αν δεν κάνω λάθος.
Σήμερα έβαλα πάλι την 8.2.1 μετά το fix και πάλι μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται με αυτό?
Τώρα δεν έχω μέσα στην ρομ την παλιά που δούλευε κάπως καλά, πως θα το κάνω για να το επαναφέρω.
Ευχαριστώ.