Δεν δουλευει καθολου αν κλεισεις το μηνυμα??? Μπες twrp συνδεσε το στον υπολογιστη κ πετα μεσα οποια ρομ σου δουλευε κ καντην εγκατάσταση!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση
Αφού πάταγα συνέχεια άκυρο ή αναφορά καμία 10αρια φορές μετά έκανε επανεκκίνηση και ξαναεμπαινε στο twrp. Μετά προσπάθησα να περάσω την ρομ από adb στον υπολογιστή αλλά κολαγα στην εντολή .......... Update.zip
Προσπάθησα και με zip.zip αλλά τίποτα, τελικά έβαλα ένα φλασακι και πέρασα την 8.1.25 (αν το ήξερα από την αρχή ότι γίνεται δεν θα παιδευόμουν με τα υπόλοιπα) το θέμα είναι γιατί δεν μου δουλεύει καμία ρομ εκτός από την 8.1.25?
Καλημέρα εγώ έχω την global 9.2.3.0 και έχει κάνα 2-3 μέρες που crashari μερικές φορές Facebook και όταν πχ είμαι σε μια εφαρμογή θα τύχη να κολλήσει εκεί και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλειδώνει η οθόνη και θέλει το pass h το fingerprint ώστε να επανέλθω πάλι μέσα στο μενού....
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω τώρα αν είναι το σωστό σημείο για να κάνω την συγκεκριμένη ερώτηση.
Έχω το mi mix 2 και θέλω να βάλω το Remote Play για το PlayStation αλλα αυτή η εφαρμογή από το Play store δεν είναι συμβατή (δουλεύει μόνο σε Xperia) βρήκα κάτι οδηγούς από xda αλλά και από άλλα site για το πως να ενεργοποιήσω την εφαρμογή,
Στην διαδικασία πρέπει να κάνω flash μια εφαρμογή το "magisk manager" για να φόρτωσει κάτι drivers από ότι κατάλαβα.
Η ερώτηση μου είναι :
Τι είναι αυτό το magisk manager? Είναι για root?
Μπορώ να το βάλω στο κινητό?
Η θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ρομ μου αν το φορτώσω.
Ευχαριστώ.
Ναι , αλλά θα χρειαστεί ξεκλείδωτος bootloader και twrp για να περάσεις magisk.
Ναι έχω την ελληνική 8.1.25 με το twrp που μου έστειλαν στο mail νομίζω 3.1.2.0 αν δεν κάνω λάθος.
Άρα το βάζω χωρίς φόβο?
Δικαιώματα root δεν έχω δώσει στην συσκευή (δεν έχω βάλει δηλαδή κάποιο άλλο πρόγραμμα για root)
Μπορώ να ανεβάσω εδώ link από xda του οδηγού να τον δείτε? Μην κάνω καμιά πατάτα γιατί δεν δουλεύει καλά και το Cloud και δεν έχω όρεξη για επαναφορες και επαναεγκαταστασεις.
Και γιατί δεν περνάς την aroma xtrv την ίδια που φοράς τώρα και να επιλέξεις την τροποποιημένη εγκατάσταση όπου θα συμπεριλάβεις το magisk;
Αυτή που φοράω δεν είναι aroma είναι η απλή xtrv και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει για το κινητό μου aroma γιατί τα παιδιά έχουν κάποιο πρόβλημα με τον σερβερ αν κατάλαβα καλά από το mail που μου στείλανε.
Δεν έχει άρωμα διότι έχει κάποια θέματα ο installer με το android 8 και τις νέες αλλαγές τις xiaomi και για αυτό δίνουν μόνο την απλή xtrv.
@kexas προχώρα στο flash του magisk 15.3 δεν θα πάθεις τίποτα. Απλά κατέβασε να έχεις και το unistaller ζιπ του magisk σε περίπτωση που δεν μπουτάρει .
Μπαίνεις σε recovery φλασάρεις το unistaller zip του magisk και είσαι οκ
Μαζί θα σου περάσει και το magisk manager.
Τώρα αν θες στείλε μου σε pm τον οδηγό να το δώ και να σου πώ