Καλησπέρα κι από μενα. Θελω να ρωτησω το ιδιο ακριβως πραγμα με το φιλο συμφορουμιτη vaggostrik. Aν δεν εχουμε διαθεσιμη την Ελληνικη ROM για το Mi Mix 2 δεν υπαρχει λογος να το αγοράσουμε με την υπαρχουσα multi ROM. Σιγουρα θα εχει πολλα προβληματα. Εν αναμονη λοιπον της Ελληνικης ROM από τη δημιουργικη ομαδα. Ευχαριστω !!
Ναι το ξέρω, οι global και οι ρομ του xiaomi.eu έχουν όλες τις γλώσσες. Εννοώ ότι δεν είναι λόγος να μην πάρει κάποιος το ΜΙΧ2 αν τυχόν δεν έχει βγει ελληνική ρομ στο xiaomi-miui.gr
4 χρόνια δούλευα το iuni u3 με ported miui λειτουργικό χωρίς ποτέ να εχουν κυκλοφορήσει Ελληνικά για την συγκεκριμένη rom. Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα αν κατεβάσεις το localization. Όλες οι εφαρμογές κατεβαίνουν στα Ελληνικα κανονικά και έχεις μόνο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στα Αγγλικα και τον caller
Καλημέρα παιδιά , εσείς που έχετε στα χέρια σας το mi mix 2 , τι λέτε....αξίζει τον κόπο?
Απο μπαταρία και καμερα?
Είμαι κατοχος του Mi Note 2 και μου δίνεται η ευκερία να πάω σε αλλο μοντέλο....απο οτι είδα το Mi note 3 δεν με ενθουσίασε και τόσο.
Καλημέρα παιδιά , εσείς που έχετε στα χέρια σας το mi mix 2 , τι λέτε....αξίζει τον κόπο?
Απο μπαταρία και καμερα?
Είμαι κατοχος του Mi Note 2 και μου δίνεται η ευκερία να πάω σε αλλο μοντέλο....απο οτι είδα το Mi note 3 δεν με ενθουσίασε και τόσο.
Καλημέρα φίλε μου! Το περιμένω να έρθει οπότε βλέπουμε!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο μπαταρία και καμερα?
Καλημέρα φίλε μου! Το περιμένω να έρθει οπότε βλέπουμε!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο που το παράγγειλες φίλε?
Το βρίσκω στα 550 το 256GB....Προσφορα απο Gearbest