Καλημέρα σας! Αγόρασα και εγω το κτήνος χτες και περιμένω να έρθει! στην περιγραφή έλεγε Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet Global Version. (από gearbest).
Στις γλώσσες πιο κάτω αναφέρει Language: Indonesian, Malay, English, Spanish, French, Polish, Portuguese, Roumanian, Vietnamese, Turkish, Czech, Russian, Ukrainian, Hindi, Marathi, Bengli, Gujarati, Punjabi, Assamese, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Nepali, Odia, Arabic, Thai, Burmese, Urdu, Persian, Hebrew, Korean, Simplified / Traditional Chinese
(Ελληνικά πουθενά!).
Επειδή είναι το πρώτο προϊόν xiaomi που θα πάρω στα χέρια μου, ξέρει κανείς αν έχει μέσα ελληνικά μιας που λέει global version η θα κάνω και εγώ όλα όσα έκαναν τα παιδιά που είχε μέσα μόνο κινέζικα και αγγλικά;
Ευχαριστώ !
Καλημέρα σας! Αγόρασα και εγω το κτήνος χτες και περιμένω να έρθει! στην περιγραφή έλεγε Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet Global Version. (από gearbest).
Στις γλώσσες πιο κάτω αναφέρει Language: Indonesian, Malay, English, Spanish, French, Polish, Portuguese, Roumanian, Vietnamese, Turkish, Czech, Russian, Ukrainian, Hindi, Marathi, Bengli, Gujarati, Punjabi, Assamese, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Nepali, Odia, Arabic, Thai, Burmese, Urdu, Persian, Hebrew, Korean, Simplified / Traditional Chinese
(Ελληνικά πουθενά!).
Επειδή είναι το πρώτο προϊόν xiaomi που θα πάρω στα χέρια μου, ξέρει κανείς αν έχει μέσα ελληνικά μιας που λέει global version η θα κάνω και εγώ όλα όσα έκαναν τα παιδιά που είχε μέσα μόνο κινέζικα και αγγλικά;
Ευχαριστώ !
H Xiaomi δεν βγάζει πολλές διαφορετικές Global με μερικές γλώσσες μέσα και μερικές όχι.
Βγάζει την China με κινεζικά και αγγλικά, και την Global με όλες τις γλώσσες.
Αν το παραλάβεις και έχει επιλογές από τις παραπάνω γλώσσες που αναφέρεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ρομ της xiaomi και καλά θα κάνεις να βάλεις μια επίσημη ρομ καθώς οι πειραγμένες ρομ από ενδιάμεσους δεν μπορείς να ξέρεις τι επιπρόσθετο λογισμικό μπορεί να έχουν που να κλέβουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα.
Εδώ και μία ώρα έχω ελληνικά στο κινητό με την οφισιαλ global έβαλα αυτή Γιατί Είπα να δοκιμάσω το Xiaomi tool μετώπου ξεκλείδωσα το bootloader
Μία ερώτηση ήθελα να κάνω η κινεζική rom που είχα είχε double tap για να ενεργοποιείται η οθόνη σε αυτή που έχω τώρα δεν την βρίσκω την επιλογή η ελληνική την έχει?
Εδώ και μερικές ώρες προσπαθώ να περάσω μία ρομ με ελληνικά χωρίς αποτέλεσμα .
Δοκίμασα να κάνω unlock bootloader και σταματάει στο 99% .
Δοκίμασα με soloVPN με china και πάλι τίποτα .
Δοκίμασα με xiaomitool να βάλω gloval rom αλλά τίποτα ( error μετά από το κατέβασμα τις rom )
Είναι ενεργό τo miui acc , usb debugging και oem unlocking .
Το miui acc από το τηλέφωνο είναι το ίδιο με το acc για να ξεκλειδώσει .
Το miui acc έχει μόνο ένα τηλέφωνο μέσα
Το μόνο που κατάφερα είναι να περάσω china developerrom με το xiaomitool.
Έχουμε να προτείνουμε καμία ιδέα για να δοκιμάσω ?