Ξέρω ότι ακόμη δεν έχει βγει για το δικό μου η καινούργια έκδοση.εβαλα το patch για το ota update και μου βγάζει αυτό το μύνημα... μήπως δεν περάστηκε σωστά το patch η το βγάζει έτσι και αλλιώς το μνμ αυτό?
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H stefparm έγραψε:
Ξέρω ότι ακόμη δεν έχει βγει για το δικό μου η καινούργια έκδοση.εβαλα το patch για το ota update και μου βγάζει αυτό το μύνημα... μήπως δεν περάστηκε σωστά το patch η το βγάζει έτσι και αλλιώς το μνμ αυτό?
-
Ο/H stefparm έγραψε:
-
Ο/H stefparm έγραψε:
Εμενα δεν περνιεται το patch....βγαζει error κατι στο mount του /system... -
Ο/H sakis222 έγραψε:
Καλησπέρα, σε redmi note 3g σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη (7.6.8)δεν έχει qr scanner και εφαρμογή update. Επίσης στην παρούσα (την έχω περάσει 2 φορές με καθαρή εγκατάσταση) δεν έχει την εφαρμογή μας αλλά αυτό ο.κ, την κατεβάζω. Κάνω κάτι λάθος?
Δεν δουλεύουν ούτε τα μηνύματα SOS Τι μπορεί να πήγε στραβά? Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω! -
Ο/H sakis222 έγραψε:
Ο/H sakis222 έγραψε:
Καλησπέρα, σε redmi note 3g σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη (7.6.8)δεν έχει qr scanner και εφαρμογή update. Επίσης στην παρούσα (την έχω περάσει 2 φορές με καθαρή εγκατάσταση) δεν έχει την εφαρμογή μας αλλά αυτό ο.κ, την κατεβάζω. Κάνω κάτι λάθος?
Δεν δουλεύουν ούτε τα μηνύματα SOS Τι μπορεί να πήγε στραβά? Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω!
-
-
-
-
Καλημέρα έχω το mi5s plus και έχω βάλει την τελευταία arωma. Έκανα παρόμοιο ερώτημα και στο section του mi5s plus.Στις προηγούμενες beta, ειδικά θυμάμαι όταν πρωτοαναβαθμιστηκε σε miui 9 , υπήρχε το split screen . Μετά από καιρό χρειάστηκε να κάνω κάτι και δεν μπορούσα να το βρω.Εχει φύγει πλέον από το miui 9 ??
-
Έχω κανονικά split screen με την τελευταία aroma !
-
Με τι κινητό??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0