[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλημέρα, την έβαλα κι εγώ σε redmi 3pro μετά από stable που είχα με factory reset, όλα καλά φαίνονται εκτός το ότι δεν μπορώ με κανένα τρόπο να μπω σε λειτουργία recovery... Τι κάνω τώρα; ευχαρι
στώ. -
Θα πρέπει να ξαναπεράσεις το twrp....κατέβασέ το από εδώ ==>TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
Αν έχεις πρόβλημα στο πώς να το περάσεις κοίτα αυτό τον οδηγό ==>Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά).Open-source is the future -
Το κατέβασα, πως το περνάω τώρα;;;
-
@kostakislarisa
Αυτό είναι το πρόβλημα μου λοιπόν , ενώ όλοι λέγατε ότι είναι ανάποδα , ανοίγω τη κάμερα στο mido και δουλεύει ρολόι μπρος-πισω .. WTF ??
Φαντάσου επίσης ότι δεν έχω αλλάξει το build.prop και δουλεύει τζαμι ... Δε ξέρω τι να πω , θα εξεταστεί το πρόβλημα και θα ενημερώσουμε πάλι -
Καλημέρα και από μένα.Περάστηκε σε OMEGA (redmi pro) με την κλασσικη μέθοδο μέσω recovery και δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. προβληματάκια που αναφέρθηκαν από άλλα παιδιά εδώ όπως κάμερες,calculator,scanner κλπ λειτουργούν κανονικά. ο @Mardis ανέφερε ένα πρόβλημα με το αποτύπωμα αλλά σε εμένα λειτουργεί κανονικά όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Ευχαριστούμε για την καλή δουλεία και των κόπο όλων που ασχολούνται και υποστηρίζουμε όσο μπορούμε. -
Ο/H xristosan έγραψε:
Το κατέβασα, πως το περνάω τώρα;;;
-
-
Έχω παρατηρήσει 2-3 φορές να έχει απενεργοποιήσει το Bluetooth χωρίς λόγο και ενώ είχα συνδεδεμένο το Handsfree και το Amazfit (Στο Redmi Note 3 Hennessy).
-
Μπήκε σε note4 μάλλον λίγο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.... Θα δούμε
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0