Είμαι σε Gkalen του 2016 και έχω καιρό να κάνω updates.
-
-
Καλημέρα.
Αυτό που λες δυστυχώς δεν γίνεται διότι έχεις πολύ παλιά ROM και θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε Factory Reset -
Damn. Γιατί έτσι όπως το έχω στήσει δεν θέλω να φάω μια μέρα ξανά να το σετάρω. Παρόλα αυτά επειδή λίγο χάθηκα και τα έχω ξεχάσει πως πάω για factory reset και ποιά rom να βάλω;
Πάντως η Rom δεν μου έβγαλέ ούτε ένα πρόβλημά περισσότερο με νοιάζουν τα security updates -
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τα παρακάτω:
1) Παίρνεις ένα τοπικό αντίγραφο (με το οποίο θα αντιγραφούν τα πάντα από ρυθμίσεις και στήσιμο εφαρμογών) (το περνάς στο pc ή σε sd card αν έχεις για να μην χαθεί)
2) Τσεκάρεις ότι η δυνατότητα ξεκλειδώματος με το account σου είναι ενεργή
3) Κατεβάζεις την ρομ που θες να περάσεις
4) Την περνάς στο κινητό και μπαίνεις TWRP
5) Κάνει factory reset και περνάς τη νέα ρομ
6) Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις reboot σε fastboot να δεις αν κλείδωσε ο bootloader
7) Αν κλείδωσε ξεκλειδώνεις και μετά επανεκκίνηση για να ανοίξει η το κινητό χωρίς πρόβλημα (υπάρχει μικρή περίπτωση και άδεια να έχει το account σου ενεργή για ξεκλείδωμα να σου πετάξει μήνυμα ότι θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις μετά από 72ώρες όπου εκεί ή θα περιμένεις ή αν θες άμεσα να έχεις λειτουργικό τηλέφωνο θα πρέπει να περάσεις μια official rom μέσω recovery ή edl mode)!!
8 ) Όταν με το καλό ανοίξει το κινητό στη νέα ρομ επαναφέρεις το τοπικό αντίγραφο και μετά σίγουρα θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, όπως ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών, ποιες να τρέχουν πάντα και να μην πέφτουν σε λήθαργο για να παίρνεις ειδοποιήσεις κλπ κλπ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0