Και σε Redmi 3 Pro (IDO) εγκαταστάθηκε (η xtrv) χωρίς κανένα πρόβλημα.. μένει η προσθήκη root (magisk) και τις επόμενες ημέρες θα γράψω εντυπώσεις!
[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Έτσι ακριβώς το έχω... Αλλα τσιφος..
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το κλείδωμα της οθόνης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο hermes ενω μου ηρθε κανονικα η ειδοποιηση απο updater, μολις παταω Ληψη κανει σβηνει τελειως η συσκευη. Shootdown που λενε και στο χωριο μου. Την 7.10.12 την ειχα κατεβασει κανονικα ομως απο updater. Τωρα κατεβαζω απο email και βλεπουμε. Οπως και να χει ευχαριστουμε. Ειστε οι καλυτεροι.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Στο hermes ενω μου ηρθε κανονικα η ειδοποιηση απο updater, μολις παταω Ληψη κανει σβηνει τελειως η συσκευη. Shootdown που λενε και στο χωριο μου. Την 7.10.12 την ειχα κατεβασει κανονικα ομως απο updater. Τωρα κατεβαζω απο email και βλεπουμε. Οπως και να χει ευχαριστουμε. Ειστε οι καλυτεροι.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
καλησπερα.. για REDMI NOTE 4X με τον Helio x20 τις media tek.. θα βγει τιποτα? ευχαριστω!!
-
Ο/H Savvakos έγραψε:
Καλημέρα. Προσπαθώ να κατεβάσω το update για Note pro ,από το κινητό η από το το link και μου δημιουργεί πρόβλημα. Σταματάει και στις δυο περιπτώσεις στο 83% και μετά βγάζει error.
Κατέβασε από το PC την ROM Που σου στείλαμε στο mail - Βάλτην χύμα στην συσκευή σου και όχι σε κάποιο φάκελο - και κάνε την Install από το TWRP Recovery.
Στην σημερινή ROM η εφαρμογή του Updater είναι νέα Version και έχει και δυνατότητα για Resume σε περίπτωση διακοπής της λήψης, οπότε από την επόμενη αναβάθμιση δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. -
Ο/H fotis έγραψε:
καλησπερα.. για REDMI NOTE 4X με τον Helio x20 τις media tek.. θα βγει τιποτα? ευχαριστω!!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
στειλε μου σε παρακαλω το λινκγ!
-
Στην πρώτη σελίδα του νήματος είναι τα λινκ
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fotis έγραψε:
στειλε μου σε παρακαλω το λινκγ!
τα Link των ROM που λαμβάνουν οι VIP είναι ιδιωτικά και απαγορεύεται να διαμοιραστούν.
Αν θέλεις τα Link η VIP υπηρεσία σε περιμένει εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/PaidSubscriptionList/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0