[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
καλημέρα περάστηκε σε note pro χωρίς κανένα πρόβλημα ... ευχαριστώ ... το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν τα εικονίδια που δείχνουν τα στοιχεία της συσκευής ... δλδ την κάμερα τον επεξεργαστή την έκδοση android κλπ. -
Σε kenzo όλα καλά. Η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Το θέμα με το χαμηλό σήμα στο WiFi όμως παραμένει... Μας χωρίζει ένας τοίχος από τούβλα και λιγότερο από 2 μέτρα από το router και μόλις και μετά βίας έχω 2 με 3 γραμμές... και αν το γυρίσω να το πιάσω με τα δύο χέρια πέφτει στην μια γραμμή με το ζόρι... -
-
Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, όσοι βάλατε την νέα έκδοση αν και νωρίς βέβαια ακόμα, πως βλέπετε την μπαταρία? Γιατί με την προηγούμενη, τουλάχιστον σε santoni στο δικό μου, ήταν ότι χειρότερο από όλες τις 9αρες dev που έχω βάλει. -
-
-
Ευχαριστούμε !!!
-
Ολα καλά φαίνονται και σε gemini μέχρι τώρα. Ήδη από την προηγούμενη .12 έφτιαξε η μπαταρία. Και τώρα φαίνεται να μην σπαταλιεται γρήγορα. Πριν την .12 είχε μεγάλο drain...
Όσον αφορά προβλήματα με προγράμματα δεν έχω δει κάτι αυτές τις μέρες.
Χρήσιμη συμβουλή όπως πάντα σε περίπτωση προβλημάτων το καθάρισμα των cache για αρχή ή και το factory reset αν χρειαστεί...
Για περισσότερα εν καιρό, αν φανεί κάτι.
Ευχαριστώ τους συντελεστές για άλλη μια φορά! -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη και η νέα XTRV-7.10.19 & ARΩMA ROM για το RedMi Note 3SE (Kate).
Ο σύνδεσμος για την λήψη της όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0