Διαφήμιση

[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Επανέρχομαι μετά από 2 ημέρες..
      Όλα εξαιρετικά σε redmi 3 pro(ido) αλλά........
      Η μπαταρία πολύ κατανάλωση βρε παιδιά...
      Ας ευχηθούμε να δούμε βελτίωση από την επόμενη rom.
    • Παιδιά και σ' αυτή την έκδοση συνεχίζονται οι αποσυνδέσεις του Bluetooth και μάλιστα την ώρα που μιλάς. Πας να μιλήσεις από το κινητό και ξανασυνδέεται, και πάλι από την αρχή. (Redmi Note 3 Hennessy)

Το έχετε επισημάνει και εσείς; ?(
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • [XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)​

• Διαφήμιση
    • [XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)​

Εμένα εχθές μου έκανε στα καλά καθούμενα reboot. Απλά έτυχε και το πήρε το μάτι μου που ήμουν κοντά στο κινητό. Ήταν αφημένο στο τραπέζι εκείνη την ώρα και ούτε καν το ακουμπούσα ή ασχολιώμουν μαζί του. Δεν ξέρω αν έκανε ή κάνει άλλη φορά μέσα στην ημέρα.
    • Φίλε dnomikos ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , έκανα ότι μου είπες αλλά τζίφος το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει ,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει όταν βάζω την 7.6.8 λειτούργει κανονικά η εφαρμογήsms. Θα προσπαθήσω ξανά

=============== Οκτ 23rd 2017, 7:03pm ===============

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Kratos έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητήρια σε ολη την ομάδα για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Έβαλα την xtrv 7.10.19 και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα με τα sms, (Δυστυχώς η εφαρμογή Μηνυματα …..) και τερματίζει. Εχω μπει στης εφαρμογές – μηνύματα αλλα δεν μπορώ να κάνω καθαρισμό γιατί η εφαρμογή κλείνει αυτόματα πετώντας το γνωστό μήνυμα.
      To armani είναι μια απο τις συσκευές που διαθέτει η ομάδα διαχείρισης και δοκιμάζεται η ROM διεξοδικά. Είναι ώρα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να περάσεις ξανά τη ROM σε καθαρό κινητό. Πριν το κάνεις αυτό προτείνεται να ανοίξεις το συγχρονισμό και να κάνεις αντίγραφο τουλάχιστον της Αρχικής Οθόνης αν όχι και τα υπόλοιπα. Κατα την διάρκεια του πρώτου boot, θα σε ρωτήσει το κινητό αν θέλεις να στηθεί ως νέο κινητό ή να επαναφέρεις το αντίγραφο από το Mi cloud. Διαλέγοντας επαναφορά, θα σου τα ξαναβάλει όπως τα έχεις ρυθμίσει και θα έχεις χάσει μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών πχ high score από παιχνίδια, δεδομένα σύνδεσης σε διάφορες εφαρμογές κλπ.
      Φίλε dnomikos ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , έκανα ότι μου είπες αλλά τζίφος το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει ,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει όταν βάζω την 7.6.8 λειτούργει κανονικά η εφαρμογήsms. Θα προσπαθήσω ξανά
    • Για εμας τους παραξενους ειναι δυνατον να προστεθει η επιλογη για on screen buttons και η δυνατοτα να τα βαζουμε με οποια σειρα θελουμε; Γιατι ειμαι και αριστεροχειρας και δεν βολευει να φτανω με τον αντιχειρα το πισω. Εχω δοκιμασει τον τροπο που πειραζεις το αρχειο buildprop αλλα δεν λειτουργησε.
    • Ο/H kapazo έγραψε:

Για εμας τους παραξενους ειναι δυνατον να προστεθει η επιλογη για on screen buttons και η δυνατοτα να τα βαζουμε με οποια σειρα θελουμε; Γιατι ειμαι και αριστεροχειρας και δεν βολευει να φτανω με τον αντιχειρα το πισω. Εχω δοκιμασει τον τροπο που πειραζεις το αρχειο buildprop αλλα δεν λειτουργησε.
      Αριστερόχειρας είσαι , δεν εισαι παράξενος. Λογικό είναι να μην σε βολεύουν τα κουμπιά πλοήγησης.
      Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε το Virtual softkeys από το playstore . Δωρεάν και δεν θέλει root
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Theodore έγραψε:

.....
      .....
      Θα το δοκιμάσω τώρα και βλέπουμε 8)
      Μετά από format data πάλι τα ίδια συν την σχετικά μεγάλη θερμοκρσία μπαταρίας.
      Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτό ???

Ο/H Kratos έγραψε:

.....
      .....

=============== Οκτ 23rd 2017, 7:03pm ===============
      Φίλε dnomikos ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , έκανα ότι μου είπες αλλά τζίφος το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει ,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει όταν βάζω την 7.6.8 λειτούργει κανονικά η εφαρμογήsms. Θα προσπαθήσω ξανά

Παιδιά για να βγάλουμε άκρη, προσπαθήστε να δείτε μήπως σας βγάζει κάποιο error κατά την εγκατάσταση και μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, MHN κάνετε επαναφορά δεδομένων και εφαρμογών παρά μόνο από Mi Cloud.

Ο/H user_1024 έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

Βρε παιδιά γιατί στο twpr recovery χάνει συνέχεια την ωρα; παρολου που την θέτω καθε φορά χαλάει. Συν που βγάζει συνέχεια το μύνημα να κανω allow modifications
      Δεν χάνει μόνο την ώρα αλλά και το regional την φωτεινότητα την γλώσσα και άλλες ρυθμίσεις. Πρέπει να το αφήσεις να κάνει modifications αλλά και να βάλεις allow στο TWRP όταν στήνεις την ARΩMA

Ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι ο καθαρισμός του κινητού από την επιλογή Ασφάλεια > Καθαρισμός. Στην sdcard στο φάκελο TWRP υπάρχει ένα κρυφό αρχείο με τις ρυθμίσεις του TWRP που σβύνεται κατά την διάρκεια του καθαρισμού με αποτέλεσμα να γυρνάει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτό το αρχείο δεν φαίνεται αλλά αντίθετα σας δείχνει κενό το φάκελο...

Τρέξτε τον Καθαρισμό και όταν ολοκληρώσει την σάρωση πριν πατήσετε το κουμπί για να τα καθαρίσει, πηγαίνετε προς τα κάτω, βρείτε το Other Rubbish, πατήστε το παρατεταμένα και προσθέστε το στις εξαιρέσεις ;)
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Savvakos έγραψε:

Καλησπέρα.
      Να κάνω μια ερώτηση για σιγουριά περισσότερο. Έχει παραλάβει ένας φίλος το Redmi note 5a από εξωτερικό με κινέζικη ρομ. Μπορώ να εγκαταστήσω την global χωρίς να ξεκλειδώσω τo bootloader;;;
      Ανεβασε ένα screenshot να δούμε ποια rom εχει ... και βλέπουμε για το τι μέλλει γενέσθαι
      Βοηθάει;;
      Images
      • received_10155254185729527.jpeg

167,32 kB, 2.048×1.536, viewed 88 times
    • Παιδια πέρασα την τελευταία aroma σε mi5s. Έχω θεμα με τον αισθητηρα εγγυτητας. Δοκιμασα τα παντα αλλα δεν δουλεύει. Και τα προγραμματα ππυ τον τεσταρω μου λενε ότι δεν υοαρχει αισθητηρας εγγυτητας (proximity sensor) στο κινητο. Καμια βοηθεια? Επισης παρατηρησα οτι ο τεταρτος επεξεργαστης ειναι σχεδον παντα stopped. Και 5 λεπτα ναναι οι αλλοι 100% ελαχιστα αναβει.

@Savvakos έχεις το prime για αυτό δεν έχει βγει global Rom, μόνο για το α5 με τον 425 έχει βγει global

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

@Savvakos έχεις το prime για αυτό δεν έχει βγει global Rom, μόνο για το α5 με τον 425 έχει βγει global

Redmi Note 3 pro
      Τι λύσεις έχω για ελληνικά;;