[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Σε μένα update δεν έχει έρθει ακόμα. Να υποθέσω δεν έχει βγει ακόμα για το nikel ε; Πάλι τελευταίο κ καταϊδρωμένο το καημένο. Χαχαχα
-
Σε Redmi Note 2 δεν ήρθε mail με το patch ενώ το vip mail που μου ήρθε αναφέρει την προηγούμενη έκδοση ως αρχείο προς κατέβασμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Περάστηκε μια χαρά αφού την κατέβασα απο το vip mail καθώς το patch_ota_xtrv.zip δεν μπορεί να εγκατασταθεί βγάζει σφάλμα... Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι θα βγει κάποιο νέο patch_ota_xtrv.zip ή ενσωματώθηκε στην νέα rom οπότε δεν χρειάζεται τίποτε άλλο και την επόμενη παρασκευή θα λειτουργεί το OTA Updates
-
-
και στο Redmi note 3 (hennessy) μου, εβγαλε σφάλμα στο update patch (είμαι γνωστό 'κατσίκι' σε αυτά τα θέματα !!!). Κατέβασα την 7.10.26 απο το μειλ. Εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα πάνω από την 7.10.19. Στο φάκελο 'Εργαλεία" εξακολουθεί να λείπει ο σαρωτής και το mi account εικονίδιο για όποιον ενδιαφέρεται. Αν εντοπίσω ή αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα κατά την χρήση, θα το αναφέρω στο νήμα που θα δημιουργηθεί για αυτήν την ρομ
Σας ευχαριστώ πολύ και για αυτήν την νεά ρομ -
Σε Redmi Note 2 έλαβα το patch σε vip mail και θα το βάλω σε λίγο.
Το email που ήρθε για 7.10.26 έχει στο θέμα
[OTA Vip Mail] XTRV 7.10.26 & ARΩMA για το RedMi Note 2 (Hermes)
αλλά λέει
Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (RedMi Note 2 Hermes) – XTRV-7.10.19 AROMA (V9 Developer)
και τα filenames είναι 7.10.19. -
Ο/H thomas01 έγραψε:
Σε Redmi Note 2 έλαβα το patch σε vip mail και θα το βάλω σε λίγο.
Το email που ήρθε για 7.10.26 έχει στο θέμα
[OTA Vip Mail] XTRV 7.10.26 & ARΩMA για το RedMi Note 2 (Hermes)
αλλά λέει
Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (RedMi Note 2 Hermes) – XTRV-7.10.19 AROMA (V9 Developer)
και τα filenames είναι 7.10.19.
-
Το Patch το έβαλα κανονικά από TWRP. Ο updater όμως σε εμένα δεν λειτούργησε. Κόπηκε 3-4 φορές το κατέβασμα. Την πρώτη φορά κατέβασε περίπου 600 MB και σταμάτησε. Πάλι από την αρχή και ξανασταμάτησε. Πάλι από την αρχή και σταμάτησε στο 1 GB και κάτι. Πήγε να συνεχίσει όταν το πάτησα, κατέβασε 100KB και ξανασταμάτησε. Τώρα πάλι από την αρχή αλλά δεν το ξαναβάζω. Τα παρατάω για σήμερα.
-
Καλησπερα στην κοινοτητα,
Εχω το εξης θεμα με το red mi pro : τις προαλλες του περασα την τελευταια developer rom 7.10.19 και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω ενα καθαρισμα απο σκορπιους φακελους που ειχα μεσα στο storage. Παιζει καταλαθος να διεγραψα καποια αρχεια του συστηματος και πλεον δεν παιζουν τα βιντεο που ειχα αποθηκευμενα στο κινητο.
Μπηκα σε recovery εκανα wipe cache και dalvik και πηγα να ξαναπερασω την ιδια rom απο πανω , αλλα μου εβγαλε failed στην διαδικασια . Μπορειτε να με κατευθυνετε με το τι να κανω? -
Σε Redmi Note 3 Henessy δεν έπαιρνε το patch για την 7.10.26 , κατέβασα την 7.10.26 από το vip mail. Στην λίστα αλλαγών έδειχνε changelog όχι για την 7.10.26 αλλά για την 7.10.19. Τελικά φαίνεται ότι μπήκε η 7.10.26. Το πληκτρολόγιο Android μου φαίνεται λίγο παράξενο γιατί εκτός από Αγγλικά και Ελληνικά , πατώντας στο κουμπί της υδρογείου αριστερά από το spacebar μου βγάζει δεν πάει κατευθείαν από αγγλικά σε Ελληνικά αλλά βγάζει κάτι που δεν υπήρχε σαν τρίτη επιλογή, αγγλικά με αλφανουμερικά και κινέζικη επιλογή πάνω αριστερά, εκεί που είναι το εικονίδιο της google.
Μπορώ να προσπαθήσω να βάλω το patch στην 7.10.26 ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0