Δεν χρειάζεται αφου φλάσαρες αυτην του email ..Ο/H Mike Bersekeros έγραψε:
Μπορώ να προσπαθήσω να βάλω το patch στην 7.10.26 ;
[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Και στα κινέζικα που έλεγα πιο πάνω για το Henessy , ήταν ενεργοποιημένη by default στην 7.10.26 η επιλογή Pinyin της google που πρώτη φορά την έβλεπα! Επέλεξα Gboard με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί της υδρογείου και είμαι οκ, χωρίς τα κινέζικα.
-
Έλαβα το διορθωμένο link με νέο mail και περάστηκε η 7.10.26 σε Redmi Note 2 απροβλημάτιστα. Νομίζω σαν πρώτη εντύπωση , ότι είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη.
Για το πρόβλημα με τον σαρωτή οι κάτοχοι Redmi Note 2 εγκαταστήστε αυτή την έκδοση
MIUI QR Scanner Plus 10.0.5 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H deltaman έγραψε:
Έλαβα το διορθωμένο link με νέο mail και περάστηκε η 7.10.26 σε Redmi Note 2 απροβλημάτιστα. Νομίζω σαν πρώτη εντύπωση , ότι είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη.
Για το πρόβλημα με τον σαρωτή οι κάτοχοι Redmi Note 2 εγκαταστήστε αυτή την έκδοση
MIUI QR Scanner Plus 10.0.5 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Καλημερα σας!
Δε έλαβα ακομη το διορθωμενο patch για το Redmi Note 4 MTK!
Με εκτίμηση
mcos82s -
Καλημέρα
Σε Redmi note 3Pro και το patch και η καινούργια Aroma μπήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ την ομάδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Την ωρα που εκανα διαγραφη cache dalvik cache,κατα λαθος τικάρισα το ''sd card'' και τα εσβησα ολα!Πως μπορω να δω αν υπαρχουν στο mi cloud?
-
Έσβησες της φωτογραφίες ??
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Την ωρα που εκανα διαγραφη cache dalvik cache,κατα λαθος τικάρισα το ''sd card'' και τα εσβησα ολα!Πως μπορω να δω αν υπαρχουν στο mi cloud?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0