Φιλε μου η περιστροφή επηρεάζεται από άλλο sensor. Και αφου έχεις θέματα με 2 την ίδια στιγμή πες του να κοιτάξει μήπως προκάλεσε ζημιά στην καλωδιοταινία..
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ
-
-
Καλησπέρα, σήμερα το απόγευμα άνοιξα πάλι το κινητό αλλά τελικά δεν είχε κάτι, ο τεχνικός μου απέκλεισε ότι υπάρχει πρόβλημα κάπου, ούτε υγρασία, σκόνη ή φυσαλίδες υπήρχαν κάπου.
Εκείνος επιμένει ότι το πρόβλημα είναι στο λογισμικό εφόσον κάνω επανεκκίνηση και μετά λειτουργεί κανονικά δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο λέει, επίσης μου είπε να κοιτάξω μήπως κάποια εφαρμογή μου το προξενεί αυτό.
Εγώ σήμερα το απόγευμα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση την τελευταία stable και το έχω αφήσει έτσι χωρίς εφαρμογές μέσα (εκτός από αυτές της Google) να το δοκιμάσω.
Η οθόνη σε αυτές τις λίγες ώρες δουλεύει κανονικά χωρίς να μαυρίζει όταν κάνω κλήση, η περιστροφή της οθόνης γυρίζει αλλά αργεί όταν το γυρίζω όρθιο 3-4 δευτερόλεπτα να επανέρθει αλλά επανέρχεται.
Θα συνεχίσω έτσι χωρίς να του βάλω άλλες εφαρμογές να δω πως θα πάει, όποιες άλλες ιδέες παιδιά καλοδεχούμενες γιατί εγώ με τις γνώσεις που έχω δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. -
Μήπως τις προηγούμενες μέρες είχες βάλει κάποιο custom θέμα ?
-
Ναι τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει διαφορά θέματα και πάντα έβαζα κάποιο, πιστεύεις ότι μπορεί από κάποιο θέμα να μου το κάνει αυτό;
-
Ναι, είναι πάρα πολύ πιθανό έως και σίγουρο...πολλά custom θέματα δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας.
Αν θυμάσαι ποιο είχες τελευταία, δοκίμασε να το βάλεις ξανά να δεις εάν κάνει το ίδιο -
Πριν 4 μέρες που έβαλα την rom που γράφω στην αρχή δεν έβαλα κάποιο θέμα και μου έβγαλε όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρω, ακόμα και από κάποιο θέμα να υπήρχε πρόβλημα τον προηγούμενο καιρό το τελευταίο 4ημερο που δεν είχα αλλάξει θέμα πάλι προβλήματα έβγαλε, οπότε μάλλον κάτι άλλο του φταίει.
-
Δες πως θα πάει για μερικές μέρες έτσι...και σιγά-σιγά βάζε εφαρμογές
-
Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο τεστ που μπορώ να κάνω για την περιστροφή της οθόνης όπως έκανα για calibration στον proximity sensor;
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ, πέρασε και τα 2 τεστ, για την περιστροφή της οθόνης με την πρώτη και το άλλο με την δεύτερη, και εκεί που δεν έκανε περιστροφή η οθόνη τώρα
περιστρέφετε αμέσως και σωστά, θα το δουλέψω να δω αν θα ξερυθμιστούν μόνα τους πάλι και αν μπορέσω να καταλάβω τι είναι αυτό που τους προξενεί το πρόβλημα.
=============== Οκτ 26th 2017, 2:18pm ===============
Καλησπέρα, σήμερα το μεσημέρι που έκανα κλήση μαύρισε πάλι η οθόνη, αμέσως προσπάθησα να κάνω calibration στον proximity sensor, ήταν σαν νεκρό παιδιά περνούσα το χέρι από πάνω και δεν έκανε τίποτα, αμέσως το έσβησα το άφησα 15 λεπτά και δοκίμασα πάλι να κάνω calibration, πάλι νεκρό όσες προσπάθειες και αν έκανα κολλημένο στο 0 δεν γινόταν 5 ώστε να ξεκινήσω το τεστ, οπότε του έκανα μια επανεκκίνηση και δοκίμασα πάλι, το πέρασε παιδιά με την πρώτη και δουλεύει σωστά μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναμαυρίσει η οθόνη.
Η περιστροφή δουλεύει άψογα μετά το χθεσινό τεστ που της έκανα.
Που καταλήγουμε λοιπόν παιδιά είναι θέμα λογισμικού ή αισθητήρα; Και γιατί επανέρχεται με την επανεκκίνηση και δουλεύει σωστά και περνάει το τεστ που του κάνω;
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ώστε να βρούμε και τρόπο να το διορθώσουμε;
=============== Νοε 3rd 2017, 7:57am ===============
Ο/H kahi έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ, πέρασε και τα 2 τεστ, για την περιστροφή της οθόνης με την πρώτη και το άλλο με την δεύτερη, και εκεί που δεν έκανε περιστροφή η οθόνη τώρα
περιστρέφετε αμέσως και σωστά, θα το δουλέψω να δω αν θα ξερυθμιστούν μόνα τους πάλι και αν μπορέσω να καταλάβω τι είναι αυτό που τους προξενεί το πρόβλημα.
=============== Οκτ 26th 2017, 2:18pm ===============
Καλησπέρα, σήμερα το μεσημέρι που έκανα κλήση μαύρισε πάλι η οθόνη, αμέσως προσπάθησα να κάνω calibration στον proximity sensor, ήταν σαν νεκρό παιδιά περνούσα το χέρι από πάνω και δεν έκανε τίποτα, αμέσως το έσβησα το άφησα 15 λεπτά και δοκίμασα πάλι να κάνω calibration, πάλι νεκρό όσες προσπάθειες και αν έκανα κολλημένο στο 0 δεν γινόταν 5 ώστε να ξεκινήσω το τεστ, οπότε του έκανα μια επανεκκίνηση και δοκίμασα πάλι, το πέρασε παιδιά με την πρώτη και δουλεύει σωστά μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναμαυρίσει η οθόνη.
Η περιστροφή δουλεύει άψογα μετά το χθεσινό τεστ που της έκανα.
Που καταλήγουμε λοιπόν παιδιά είναι θέμα λογισμικού ή αισθητήρα; Και γιατί επανέρχεται με την επανεκκίνηση και δουλεύει σωστά και περνάει το τεστ που του κάνω;
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ώστε να βρούμε και τρόπο να το διορθώσουμε;
Το πρόβλημα ξεκινάει 2-3 μέρες όταν θα περάσω μια οποιαδήποτε rom με καθαρή εγκατάσταση πάντα, και δημιουργείται βλέποντας
βίντεο από εφαρμογές social όπως instagram snapchat, από την στιγμή που θα μου μαυρίσει η οθόνη κάνοντας η δεχόμενος κάποια
κλήση και μπαίνοντας να κάνεις calibration στον proximity sensor συναντάς αυτό
ibb.co/j8yWkw
και όσες φορές και να περνάς το χέρι από πάνω δεν ανταποκρίνεται, οτιδήποτε και αν έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω να ανταποκριθεί για να ξεκινήσω το τεστ.
Αν βγω και του κάνω μια επανεκκίνηση και μπαίνοντας ξανά να κάνω calibration στον proximity sensor συναντώ αυτή την οθόνη
ibb.co/hRVYyG
Περνώντας το χέρι από πάνω ξεκινάει το τεστ και το περνάει με την πρώτη.
Θα κρατήσει 1-2 μέρες θα ξανακάνει πάλι τα ίδια και θα διορθωθεί μόνο με
επανεκκίνηση.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι στο λογισμικό ή στον sensor;
Αν το πρόβλημα είναι στο λογισμικό και δεν μπορούμε να το διορθώσουμε
να το πάρω απόφαση, αν είναι στον sensor και αλλάζετε να το αλλάξω να
ησυχάσω.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0