Πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader
-
-
Παίδες το κινητό επανήλθε
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και για τον χρόνο που ξοδέψατε!!!! Με κάποιο τρόπο που δεν έχω καταλάβει ακόμαπέτυχα το βραχυκύκλωμα και πέρασα fastboot rom με το mi flash.
Να επιχειρήσω να ξαναβάλω τη ελληνική που την είχα συνηθίσει ή θα πάθω τα ίδια και θα το πετάξω απ'το μπαλκόνι? -
-
Ο/H bilnas7 έγραψε:
Παίδες το κινητό επανήλθε
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και για τον χρόνο που ξοδέψατε!!!! Με κάποιο τρόπο που δεν έχω καταλάβει ακόμαπέτυχα το βραχυκύκλωμα και πέρασα fastboot rom με το mi flash.
Να επιχειρήσω να ξαναβάλω τη ελληνική που την είχα συνηθίσει ή θα πάθω τα ίδια και θα το πετάξω απ'το μπαλκόνι?
Εγώ λέω αφού πήρες το κολάι, ν'αρχίσεις να φλασάρεις και ρομ για άλλες συσκευές για να δούμε πόσο αντέχει το κινητό....καλό είναι ένα brick κάθε βδομάδα, δημιουργείς αντισώματαOpen-source is the future -
-
-
Οfficial πέρασα γι αυτό μου κάνει εντύπωση
-
Έπρεπε όταν έκανες το flash να το κλειδώσεις flash and lock
-
ποια έκδοση mi flash έχει αυτή την επιλογή?
αυτό που έχω εγώ έχει μόνο flash all, flash all except storage, flash all except data and storage -
εχεις παλια εκδοση για αυτο δεν εχει την επιλογη. Εφοσον ο bootloader δεν κλειδωσε το ξεκλειδωμα εγινε με official τροπο
Αν θελεις να κλειδωσεις τον bootloader και να τον ξεκλειδωσεις με το δικο σου λογαργιασμο
θα βαλεις το κινητο σε fastboot και απο το adb θα δωσεις την εντολη "fastboot oem lock" -
Οκ αυτό θα κάνω για να το ξεκλειδώσω κανονικά με τον δικό μου λογαριασμό
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0