Διαφήμιση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.

• ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.

Καλημέρα.
      Μόλις απέκτησα το amazfit αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία.
      Από την εμπειρία σας ( και όχι από τις προδιαγραφές) πόσο πρέπει να διαρκεί η μπαταρία ...
      1.. όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και
      2.. πόσο όταν λειτουργεί σαν απλό ρολόι.
      Θα το τεστάρω βέβαια και θα ενημερώσω γιατί σημαντικότερο από την εμπειρία δεν υπάρχει.
      Σας ευχαριστώ.
    • Καλησπέρα,
      κατοχος και εγω πρόσφατα του amazfit. Πρωτη φορτιση που έκανα μου κράτησε 2,5 μέρες με συνεχες συνδεση με κινητο και ενεργές τις ειδοποιησεις. Δεν το χρησιμοποιησα στα του fitness αλλα μπορω να πω οτι το δουλεψα αρκετα αφου ολοι την ωρα το πειραζα για να δω ολες τις λειτουργίες του. Σημερα έκανα δευτερη φορτιση και το ΣΚ θα ασχολειθω και με τις λειτουργιες που αφορουν αθληματα. Οποτε από εβδομαδα θα εχω καλυτερη εικονα περί μπαταρίας.
      Μην ξεχασω να αναφερω οτι τη φωτεινοτητα την έχω στο αυτοματο.
    • υπόψιν αν έχετε το screen unlock (να ξεκλειδώνει δηλαδή το κινητό όταν το ανοίγετε) τρώει αρκετή μπαταρία
    • Διαφήμιση
    • 5-6 ημέρες με συνεχόμενη συνδεση με κινητό και λειτουργία σαν απλό ρολόι !!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

5-6 ημέρες με συνεχόμενη συνδεση με κινητό και λειτουργία σαν απλό ρολόι !!!!!
      Το κινητό πόσο κρατάει; εμένα το redmi note 4 από 3 μέρες που κρατούσε τώρα με το amazfit βγάζει 1.5 με το ζόρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dentnick έγραψε:

Το κινητό πόσο κρατάει; εμένα το redmi note 4 από 3 μέρες που κρατούσε τώρα με το amazfit βγάζει 1.5 με το ζόρι.
      σίγουρα τρώει την μπαταρία του κινητού , με το RM2 και τα γνωστά θέματα μπαταρία κάτι λιγότερο απο δύο ημέρες !!!!!!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!