Λεω να βάλω την 7.10.19 που δεν κολούσε. Πως την περνάω απο fastboot?Ο/H Bodai έγραψε:
Εχεις την 7.10.26 στο pc σου? Αν όχι κατεβασε την απο το email που εχεις πάρεΟ/H zedar έγραψε:
Μπορουμε να κανουμε flash την προηγούμενη Aroma που δούλευε??
[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H zedar έγραψε:
Λεω να βάλω την 7.10.19 που δεν κολούσε. Πως την περνάω απο fastboot?
-
Ο/H wizerakos έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H wizerakos έγραψε:
Καλησπερα μια ερωτηση για το redni pro απο την 7.6.10 και μεχρι και την τελευταια ρομ που βγηκε την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορει να ρο δει το pc.εχω ακολουθησει ολους τους οδηγους για drivers και τα λοιπα αλλα τπτ μονο φορτιζει..ξερει κανεις τι φταιει..Ευχαριστω..
Φίλε μου μία από τα ίδια κι εγώ .Την δουλειά μου την έκανε ένα μαγνητικό καλώδιο(το Forever)οπου εχει την ταση να χαλάει τις υποδοχές. Δεν το έβλεπε κανένας υπολογιστής με κανένα καλώδιο,ουτε έβγαζε την επιλογή στο τηλέφωνο.Κατέβασε με κάτι ψιλό την γλώσσα, μέσα στην υποδοχή φόρτισης του τηλεφώνου πολύ προσεκτικά και θα είσαι οκ. Παρατήρησε, και θα δεις ότι είναι ανεβασμένη προς το επάνω.Μην αφήνεις το τηλεφωνο σου σε ακρες επιπλων οταν φορτιζεις ωστε το καλωδιο να τραβαει το micro usb του.Πριν απο 2 ώρες μου το έφτιαξε ο αδερφός μου,οπου αυτός ειδη εχει αλλάξει 2 πλακετες φόρτισης(κι αυτός από το ίδιο καλώδιο).Ήμουν έτοιμος να πάω Public αύριο για επισκευή,αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zedar έγραψε:
Λεω να βάλω την 7.10.19 που δεν κολούσε. Πως την περνάω απο fastboot?
-
Ο/H zedar έγραψε:
Τι θέλεις να πείς??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zedar έγραψε:
Τι θέλεις να πείς??
-
Το κινητόο το βλέπει από cmd αλλά δεν μπαίνει με τίποτα σε fastboot βγάζει συνέχεια αυτή την γραμμή και τίποτα άλλο ότι και αν πατήσω.
Τι κάνουμε βρέθηκε κάποια λύση; -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zedar έγραψε:
Θα χάσω όμως τα data... Έτσι δεν είναι??
-
Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει..
-
Ο/H Darap21 έγραψε:
Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει..
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0