[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Darap21 έγραψε:
Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει..
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ποια fastboot πρεπει να κατεβασω απο το site της xiaomi??
★ Redmi Note 4X Latest Global Developer Version Fastboot File Download Αυτή κάνεΙ??? -
Καμία λύση βρε παιδιά... ούτε σε fastboot να μπούμε;
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εχει φλασαριστεί Mido με fastboot και περιμενουμε να ανοιξει. Οπότε λίγη υπομονή ..
-
Μην κάνετε τίποτα μόνοι σας ακόμη...
Στο τέλος θα δούμε τι ακριβώς πρέπει να γίνει, και θα πάρετε οδηγίες και όποια αρχεία χρειαστεί. -
Σε Redmi note 2 Ολα καλα με καθαρη εγκατασταση. Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι οταν παω να στειλω μια φωτο κατι μεσω bluetooth καμια φορα κρασαρει. Το ειδα και στην προηγουμενη ρομ μερικες φορες.
-
Θελω από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσω τόσο τον Gr_Macedon και τον Bodai, όσο και τον dnomikos με τον MIUI_Art, που από την ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα στο mido με το τελευταίο update ήταν συνεχεια διπλα μου με chat, αλλα και με teamviewer καταφεραν να ξεμπρικαρουν τη συσκευή του γιου μου, χωρίς να χαθεί τίποτε.
Η οθόνη βεβαια εξακολουθεί να παρουσιάζει τις γραμμές, αλλα ένα πρόβλημα τη φορα.....
Τωρα τα παιδιά δουλεύουν προκειμενου να εντοπίσουν το πρόβλημα και να δώσουν την τελική λύση.
Θελω απλα λοιπόν να πω, ότι αυτο που γίνεται εδώ μεσα απλα δεν υπάρχει. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, είναι πάντα κοντα μας και καταναλώνουν τον ελευθερο χρόνο τους προσπαθώντας να μας δώσουν λύσεις. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι απλα μια λέξη !!!!! Ομως κρύβει μεσα της την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση από όλους μας πιστεύω της προσπάθειας που γίνεται. Γιαυτο το forum μας φίλοι μου είναι το πρώτο παγκοσμίως !!!!!!!!!!!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
H Συνέχεια για τα Brick που έγιναν στο RedMi Note 4X (Mido) εδώ => Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
Στο mi 5s plus ολα κομπλε.Στην .27 νομιζω πως η μπαταρια ιενια καλυτερα απο πριν.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0