Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Απλα θα αναγκαστω αν δεν στρωσει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα (δεν μπορω να το προσδιορισω), να αγορασω αλλη συσκευη για το γιο μου .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Απλα θα αναγκαστω αν δεν στρωσει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα (δεν μπορω να το προσδιορισω), να αγορασω αλλη συσκευη για το γιο μου .....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να πω εδω πως διαπιστωσα οτι κατα τη διαρκεια του reboot, οταν ακομη δειχνει το logo Mi, η οθονη συμπεριφερεται κανονικα, χωρις γραμμες.
Το φαινομενο εμφανιζεται αφοτου αρχιζει και φορτωνει η Rom, δηλαδη μετα απο το logo xiaomi-miui.gr
Γιαυτο ξαναρωταω, μηπως να φορτωσουμε καμια αλλη Rom, εκτος της δικιας μας, να δουμε αν το εμφανιζει ? πχ Global Dev, LineageOS κλπ Το εχει κανει καποιος να μας πει αποτελεσματα ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Ο/H ktsak έγραψε:
Γιαυτο ξαναρωταω, μηπως να φορτωσουμε καμια αλλη Rom, εκτος της δικιας μας, να δουμε αν το εμφανιζει ? πχ Global Dev, LineageOS κλπ Το εχει κανει καποιος να μας πει αποτελεσματα ?
Θα ρίξεις πάλι την ελληνική ROM (7.10.19 ή 7.10.26) μέσα στην συσκευή σου χύμα από το PC, και θα κάνεις Reboot σε Recovery πάλι.
Και φυσικά αμέσως μετά θα όταν μπεις σε TWRP θα κάνεις Install την ROM που είχες βάλει στην συσκευή.
Βέβαι καλό είναι πριν τα κάνεις όλα αυτά, να τραβήξεις τα αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις.
Δεν θα σου αλλάξει κάτι με Global Dev ή LineageOS, και δοκίμασε τον τρόπο που σου είπα. -
Κ εγώ έκανα 3 κύκλους έτσι χθες και άλλη μία φορά το έκανα μόλις τώρα.Μετά τους χθεσινούς 3 κύκλους έβλεπα την γραμμή στην μέση πολύ αχνή μόνο στο φόρτωμα του twrp.Μόλις τώρα που έκανα άλλον έναν κύκλο ,με το που σύνδεσα την μπαταρία κ μπήκα twrp έχω την εντύπωση οτι εξαφανίστηκε τελείως.Δεν βλέπω τίποτα .Περνάω την 7.10.19 τώρα κ το αφήνω.Νομίζω οτι επανήλθε πλήρως.Στα μάτια μου τουλάχιστον
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Γιαυτο ξαναρωταω, μηπως να φορτωσουμε καμια αλλη Rom, εκτος της δικιας μας, να δουμε αν το εμφανιζει ? πχ Global Dev, LineageOS κλπ Το εχει κανει καποιος να μας πει αποτελεσματα ?
Αλλα και reboot να κανω, μπορω να μπω απευεθeιας παλι στο TWRP μεσω Vol (-) και Power και να φλασαρω και παλι μια Rom που εχω ......Κώστας
Ο/H ktsak έγραψε:
Αλλα και reboot να κανω, μπορω να μπω απευεθeιας παλι στο TWRP μεσω Vol (-) και Power και να φλασαρω και παλι μια Rom που εχω ......
-
Αρα με το Wipe System το TWRP δεν χανεται. καλοΚώστας
Όχι δεν χάνεται. Το recovery partition είναι διαφορετικό.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε κάποια κινητά ,
ισως και στο mido χωρίς το system δεν θα Μπουτάρει σε twrp απευθείας μετά το reboot recovery. Αν το δεις αυτό μπες με τα κουμπιά.
Κώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0