Εγώ δεν μένω ποτέ στοκ. Άλλωστε ακόμα και update κανεις χωρις να χάνεις τα δεδομένα σου (με dirty flash). Οπότε για μένα βάλε μια miui based, να χεις και ρουτ και κάποια καλούδια και εισαι άρχοντας
Βασικά, η china έχει πάντα περισσότερα καλούδια (όχι ότι είναι πάντα απαραίτητα) από την global. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προτιμάω να πάω σε eu η Ελληνική. Επειδή είναι βασισμένες στην China rom.
Συν ότι θεωρώ πως το TWRP είναι αναντικατάστατο και απαραίτητο εργαλείο για ένα Android.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Δεν ξέρω αν στην τελευταία EU και στην XTRV ενσωμάτωσαν τα παιδιά το app του καιρού που έλειπε απο την ώρα μαλιστα που έδωσαν Miui 9 για αυτό το τηλ. και περιέργως δεν έχει αναφερθεί από άλλον συμφορουμήτη.
Και ενα αλλο που μου κάνει εντύπωση το τηλ. αυτό με Miui 8 ειχε Facial-Recognition στην Stable Version όπου πρωτο-διαφημιζόταν κιόλας και εκανε παταγο σήμερα έχουμε Stable 9 και είναι άφαντο ακόμα το facial ...
Μόλις ντρόπιασα ενα Samsung s7 edge..! Τα στήσαμε δίπλα δίπλα και βγάλαμε την ίδια φωτογραφία (μέρα με συννεφιά) και στο mi note 3 ήταν καλύτερη! Μόνο το κόκκινο έδειχνε λίγο καλύτερα στο Samsung, τα πρόσωπα και συνολικά η φωτογραφία εδειχναν καλύτερα στο δικό μου!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις ντρόπιασα ενα Samsung s7 edge..! Τα στήσαμε δίπλα δίπλα και βγάλαμε την ίδια φωτογραφία (μέρα με συννεφιά) και στο mi note 3 ήταν καλύτερη! Μόνο το κόκκινο έδειχνε λίγο καλύτερα στο Samsung, τα πρόσωπα και συνολικά η φωτογραφία εδειχναν καλύτερα στο δικό μου!
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Στη φωτογραφία (και μόνο σε αυτή όχι στο βίντεο) ανταγωνιστές σου είναι τα note8 iPhone x και 8 plus τα p10 και mate 10 pro pixel 2 και u11 μερικά από αυτά δε τα πατάς.
Εντάξει ρε παιδιά... όχι και ανταγωνιστές σε κάμερα το note 8, mate 10 pro, u11 κλπ. Τα διαβάζουν και άλλοι ανθρωποι αυτά. Μην τους πάρουμε στο λαιμό μας.
Έχει πολύ καλή κάμερα αλλά είναι επιπέδου p10 και όχι των υπολοίπων που γράφτηκαν.
Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σου παραθέσω σχετικό λινκ. Στη φωτό ΜΟΝΟ σκοράρει 94 πόντους στο βίντεο 82 και γενικό 90. Το σκορ στην φώτο είναι ανταγωνιστικό προς τις συσκευές που έγραψα. Σε άλλες λίγο σε άλλες πολυ.