Edit:Βρηκα το sar απο το devicespecifications.com.
Οποτε το body sar είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε οταν το έχουμε στην τσέπη; Και ας μην το χρησιμοποιούμε;; Δηλαδή πιο πολύ ακτινοβολία δεχόμαστε όταν το χουμε στην τσέπη παρα όταν μιλάμε κ το χουμε στο αυτί;;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε το body sar είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε οταν το έχουμε στην τσέπη; Και ας μην το χρησιμοποιούμε;; Δηλαδή πιο πολύ ακτινοβολία δεχόμαστε όταν το χουμε στην τσέπη παρα όταν μιλάμε κ το χουμε στο αυτί;;
Θα κάνω μια εικασία. Όταν μιλάς στο τηλέφωνο, ο τρόπος που το κρατάς δεν εγκλωβίζει την ακτινοβολία.
Αντίθετα σκέψου πως κρατάς το τηλέφωνο όταν πληκτρολογείς πχ με τα δύο χέρια. Η ακτινοβολία εγκλωβίζεται στην "αγκαλιά" σου.
Για τη τσέπη δεν το συζητώ που είναι καλυμένο με ρούχο.
Πάντως 2.2 πρέπει να είναι λάθος. Τα πρότυπα έχουν όριο το 2.
Θα κάνω μια εικασία. Όταν μιλάς στο τηλέφωνο, ο τρόπος που το κρατάς δεν εγκλωβίζει την ακτινοβολία.
Αντίθετα σκέψου πως κρατάς το τηλέφωνο όταν πληκτρολογείς πχ με τα δύο χέρια. Η ακτινοβολία εγκλωβίζεται στην "αγκαλιά" σου.
Για τη τσέπη δεν το συζητώ που είναι καλυμένο με ρούχο.
Πάντως 2.2 πρέπει να είναι λάθος. Τα πρότυπα έχουν όριο το 2.
Δεν υφίσταται εγκλωβισμός.. Περισσότερα πιστεύω επιφάνεια απορρόφησης.. Όσο περισσότερη επιφάνεια του δέρματος έρχεται σε επαφή με το κινητό τόσα περισσότερα σημεία απορρόφησης ακτινοβολίας ανοίγεις
Δεν έχει σχέση αυτό που λες γιατί ο δείκτης είναι ακτινοβολία προς μάζα. Το ότι οτι απορροφά μεγαλύτερη μάζα περισσότερη ακτινοβολία (δηλαδή αλλάζει ταυτόχρονα αριθμητής και παρανομαστής) δεν αλλάζει το κλάσμα. Δηλαδή μετράει την ακτινοβολία ανα γραμμάριο ιστού.
Μιλάω σχεδόν πάντα με bluetooth και το βάζω σε τσαντάκι αρκετά μακριά από το σώμα, οπότε δεν με απασχολεί... (όχι πως εάν δεν τα έκανα αυτά θα με απασχολούσε...υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα εκεί έξω... )
Μιλάω σχεδόν πάντα με bluetooth και το βάζω σε τσαντάκι αρκετά μακριά από το σώμα, οπότε δεν με απασχολεί... (όχι πως εάν δεν τα έκανα αυτά θα με απασχολούσε...υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα εκεί έξω... )
Για τις ώρες που το έχουμε στο χέρι μας και το σκαλίζουμε;;