Ο fingerprint sensor επανήλθε, η selfie κάμερα όχι, πάω για εγκατάσταση twrp. Να κάνω επαναφορά nandroid backup ή θα κουβαλήσω και τα προβλήματα πίσω? Έχω και miui local backup σωσμένα, system+apps και σκέτο apps...
edit: τελικά η εμπρός κάμερα πρέπει να έχει κλατάρει, θα ψάξω μήπως αλλάζει εύκολα...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
edit2: παράγγειλα κάμερα και εργαλεία ανοίγματος όλα μαζί 20$ από Aliexpress, σε κανένα μήνα που θα παραλάβω ή θα το φτιάξω ή θα μου μείνει στα χέρια...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Άσχετο: μετά την fastboot και την επανεγκατάσταση των πάντων το dolby ΔΕΝ παίζει παρότι έβαλα το audio modification library από magisk. Module dolby δεν βρίσκω στο magisk και το σχετικό .zip που συνοδεύει την τελευταία μας dev rom μου βγάζει error. Τι κάνω?
Βλέπω κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες.. Απο το πουθενά ανάβει η οθόνη χωρίς να το ακουμπήσω και χωρίς να έρθει κάποια ειδοποίηση.. Είναι καμιά ρύθμιση?
edit2: παράγγειλα κάμερα και εργαλεία ανοίγματος όλα μαζί 20$ από Aliexpress, σε κανένα μήνα που θα παραλάβω ή θα το φτιάξω ή θα μου μείνει στα χέρια...
@XiaoPST δεν ξέρω διότι δεν είχα την Pleasureglow6.1 και δεν την βλέπω να υπάρχει πλέον. Έχω κρατήσει την Arnova v.1.6 που παίζει καλά με τις ρυθμίσεις της και αυτές της v.1.4. με τις οποίες είναι σταθερή και η εμπρός κάμερα.