Είναι λίγο χάλια η αυτονομία με την τελευταία eu dev, η εμένα μου φαίνεται; Βέβαια εχθές την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Αλλά συνήθως η καλή αυτονομία φαίνεται από τις πρώτες ώρες.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι λίγο χάλια η αυτονομία με την τελευταία eu dev, η εμένα μου φαίνεται; Βέβαια εχθές την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Αλλά συνήθως η καλή αυτονομία φαίνεται από τις πρώτες ώρες.
8.3.29 και 8.3.22 eu είχαν κακή αυτονομία. Η καλύτερη rom που χα βαλει απο άποψη αυτονομίας ηταν η 8.3.15 eu για μένα.
Αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία stable (ελληνική) και ειναι μια χαρά η αυτονομία. Έχει και την κάμερα των dev.
8.3.29 και 8.3.22 eu είχαν κακή αυτονομία. Η καλύτερη rom που χα βαλει απο άποψη αυτονομίας ηταν η 8.3.15 eu για μένα.
Αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία stable (ελληνική) και ειναι μια χαρά η αυτονομία. Έχει και την κάμερα των dev.
Υπάρχει και σε αυτή το θέμα με το HHT στην κάμερα να υποθέσω;
Αν δεν συναντήσεις bugs καλα εισαι. Είσαι σε νεώτερη miui.
Αν εξαιρέσω την διαρκεια της μπαταρίας, κάτι που θα διορθωθεί ενδεχομένως σε επόμενο update, όχι δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Και ο καιρός διορθώθηκε βλέπω που δεν άλλαζε τοποθεσία.
Καλημέρα. Παιδιά μόλις έλαβα το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο η selfie έχει πολύ φωτεινότητα!! Διορθώνεται αυτό και κάποιο τρόπο;;
Επίσης έχει την 9.1. 4.0 προτείνετε να του περάσω κάποια άλλη;
Καλημέρα. Παιδιά μόλις έλαβα το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο η selfie έχει πολύ φωτεινότητα!! Διορθώνεται αυτό και κάποιο τρόπο;;
Επίσης έχει την 9.1. 4.0 προτείνετε να του περάσω κάποια άλλη;
Καλό είναι να ξεκινήσεις την διαδικασία άδειας για Unlock του Bootloader αν δεν την έχεις ήδη, ώστε να μπορέσεις να βάλεις όποια ROM θέλεις στην συσκευή σου.
Ένα Screenshot με την Version της MIUI θα βοηθήσει να σχηματίσουμε γνώμη προτού σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.
Καλημέρα παιδιά η γυναίκα μου έχει την συσκευή και θα ήθελα μια συμβουλή για να μην μπλέξω με γυναικείες γκρίνιες και προβλήματα.
Υπάρχει κάποια Ρομ που είναι με τις κλασικές εφαρμογές της xiaomi και λειτουργεί ικανοποιητικά ώστε να την αναβαθμίσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει πολλές ρομ λένε ότι η 8.3.15 είναι η καλύτερη και από θέμα αυτονομίας και έχει και το face unlock την είχα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και έμεινα ευχαριστημένος παρόλο που στην αρχή μου παρουσιάζε drain battery, μετά από δύο φορτίσεις έκατσε τέλεια στο τηλ