Ηρθε πρωι πρωι η 9.5 το face unlock λαμπει δια της απουσιας του οπως και το app θεματα. Φυσικα αυτο λυνεται ευκολα το γυρνας ινδια κατεβαζεις οτι θεμα θελεις και μετα το γυρνας παλι Ελλαδα. Για μπαταρια ειναι ακομα νωρις αν δεν κανω ομως λαθος βλεπω μια βελτιωση στην διαχειριση της ραμ. Αυριο θα μπορω να πω περισσοτερα φανταζομαι
A New Global Beta Stable V9.5.3.0.NCHMIFA for Mi Note 3 is currently being pushed to random users. If you didn't get the update wait for its public release. The Update will be through OTA only and will be with/without Changelog.
Να πω κατι για το face unlock. Μαλλον η xiaomi δεν το βαζει γτ δε λειτουργει και τελεια. Εγω π το εχω για παραδειγμα δε το χρησιμοποιω. Ειναι η μοναδικη λειτουργια ρου κινητου π με ξενερωνει απ τον τροπο που δουλευει. Γι αυτο μη τρελαινεστε οσοι εχετε την global κ δεν το εχεε
Καλησπερα!Αποφασισα απο global stable να περασω την 8.4.12 ARΩMA δεν δουλευει καθολου σωστα ουτε οι επαφες ουτε η gcam. ποια να περασω για να δουλευει σωστα το κινητο?
ναι και την εχω περασει 3 φορες και ολες με factory reset. Μου κανει εντυπωση οτι δεν σβηνουν οι φωτογραφιες που εχω στο κινητο,δεν θα επρεπε να σβηνουν?
Καλησπέρα φίλοι, έχω την 9.1.4 stable, όπως ήρθε δηλαδή το τηλέφωνο από Κίνα, και ενώ για ένα μήνα το κινητό είχε μια χαρά αυτονομία, μετά από κάποια μέρα, άρχισε να πέφτει η μπαταρία απότομα. Ξέρει κανείς το γιατί;