Για πες τώρα και εντυπώσεις από την συσκευή αφού είσαστε οι πρώτοι που την απολαμβάνετε η σειρά Mi Note ήταν και είναι το βαρύ πυροβολικό της εταιρίας στις +5,5'' πρέπει να είναι τρέλα...
@spirosmeg εγώ δεν την χρησιμοποιώ ακόμα στην καθημερινότητα μου την συσκευή (περιμένω εδώ και 3 εβδομάδες!!!) γιατί χρειάζομαι τις λειτουργίες του παλιού (κυρίως εφαρμογές της google). Περιμένω να μπορέσω να το "σετάρω" (να βρώ και χρόνο) και μετά θα το δουλέψω. Όσο το επεξεργάζομαι κάνοτας διάφορες δοκιμές δεν είχα ποτέ κάτι καλύτερο. Η απόδοση του επεξεργαστή είναι κορυφαία.
Αλλά θα μου επιτρέψεις να αναφερθώ στα αρνητικά (κατα την γνώμη μου) γιατί συνήθως γίνεται το αντίθετο...
Η κάμερα καλή όχι κάτι super. Έχω αμφιβολίες για το wifi (δέκτη), το υλικό της "πλάτης" του κινητού δείχνει φθηνό.
Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία (και θετικά) όταν μπορέσω τελικά να το "φτιάξω".
Πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσουμε bootloader. Το πρόβλημα της συσκευής είναι ότι έρχεται με china stablerom (και προορίζεται για χρήση εντός κίνας(?))και για να κάνεις "Add account and device" πρέπει να συνδεθείς με vpn σε κινέζικο server. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε με το PlexVPN όπου συνδέεσαι με china server και μετά κάνεις απροβλημάτιστα την προσθήκη λογαριασμού και συσκευής.
Η συνέχεια είναι η διαδικασία που περιγράφεται στο 5ο post
H μοναδική αλλαγή που έκανα στην arΩma είναι οι κλίμακες κίνησης στις επιλογές για προγραμματιστές. Από 0.5χ σε 1.0χ. Oι εναλλαγές παραήτανε γρήγορες ήθελα κάτι πιο smooth.
To κινητό είναι σούπερ γρήγορο για τις δικές μου ανάγκες. Απροβλημάτιστα όλα. Θα ήθελα άλλα 500mAh μπαταρίας αλλά οκ