Καλησπέρα παίδες.
Το έχω περίπου μια βδομάδα, ένα έχω να πω το κινητό είναι φωτοβολίδα.
Απίστευτα μα απίστευτα γρήγορο και έχουν περάσει πολλά καλά κινητά από τα χέρια μου.
Ο snapdragon 660 είναι σε επίπεδο 820-821 με λίγο χειρότερη gpu η οποία όμως τρέχει και παίζει τα πάντα.
Δεν ζεστενεται καθόλου όσο και αν το ζορίσεις. Σήμα WiFi εξαιρετικό, ήχος στέρεο πάρα πολύ καλός όπως και πολύ καλός από τα ακουστικά.
Η μπαταρία εκπληκτική. Ανάλογα με την χρήση άνετα βγάζεις 10 ώρες sot μπορεί και παραπάνω.
Πάμε στην κάμερα η οποία είναι πιστεύω η καλύτερη κάμερα που υπάρχει σε κινητό μου xiaomi το και η μπροστα και η πίσω.
Την ημέρα είναι απίστευτες με τρομερή ευκρινεια, χρωματα κτλ.
Το βράδυ σε δύσκολες συνθήκες είναι εξίσου καλή και συγκρίνετε άνετα με σημερινές ναυαρχίδες.
Επίσης εξαιρετικό και το βίντεο. Κανένα πρόβλημα στο φοκους κρυστάλλινη ποιότητα.
Τέλος η συσκευή είναι πανέμορφη πραγματικό στολίδι στο μαύρο χρώμα.
Εδώ είναι το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται για τι φωτογραφίες βγάζει.
Είδα τις φώτο πραγματικά πολύ καλές και τις νυχτερινές δεν τις περίμενα τόσο καλές. Ανέβασε τις φώτο και εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Να τις δούνε και τα παιδιά να δούμε τι θα πούνε
Είδα τις φώτο πραγματικά πολύ καλές και τις νυχτερινές δεν τις περίμενα τόσο καλές. Ανέβασε τις φώτο και εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Να τις δούνε και τα παιδιά να δούμε τι θα πούνε
Το είχα και εγώ για καμία εβδομάδα, όντως φοβερές φωτογραφίες και συνολικά για τα λεφτά του εξαιρετικό τηλέφωνο, το πούλησα για ένα mi mix 2, το οποίο ακόμα περιμένω....
Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σας παιδιά, καλως ήρθα και στο forum.
Κάτοχος του Mi Note 3 από χτες. Πολύ καλές εντυπώσεις αρχικά (ταχύτητα, camera, μπαταρία, σήμα, ένταση ηχείων). Θα επανέλθω με περισσότερες κριτικές μετά από μέρες χρήσης.
Αγορά από σκρουτζομάγαζο ομόνοιας (για να μην κάνω διαφήμιση είναι από το mym*******e.gr).
Global Version MIUI 9.1 (9.1.4.0 NCHMIEI). Έχει ελληνικά κανονικά. Την δουλεύω βέβαια σε αγγλικά.