Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+.
      Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες.
      Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''.
      Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξερω βρε ουγκ!
      Απλα με πηρε το παραπονο, να μην το πω!
      Αυτα...!
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Ναι οκ το s8 είναι φοβερή συσκευή
      Αλλά οκ

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Panos21t έγραψε:

Κανονικά ξεκλειδώνει και με αυτή. Και γω με την ίδια ξεκλείδωσα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+.
      Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''.
      Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξερω βρε ουγκ!
      Αυτα...!
      Χθες βράδυ, είμαι στο φανάρι με το honda Jazz και σκάει μύτη μια πόρσε, ζαλίστηκα! Δεν έπιανε μία το αυτοκινητάκι μου μπροστά της αλλά εντάξει είναι πιο φτηνό το δικό μου.
      Όμως ντράπηκα στην κοπέλα μου, εγώ πότε θα την βγάλω έξω με πόρσε;
    • Παιδιά μια απορία.
      Το ίδιο πάθαινα και στο mi4c.

Έχω φώτος και βίντεο 2.2GB τραβηγμένα και στο "αποθηκευτικός χώρος" των ρυθμίσεων μου γράφει : φωτογραφίες και βίντεο 4.4GB !!!
      Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?
      Γιατί μου χρεώνει ΑΚΡΙΒΩΣ το διπλάσιο?
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Αυτα...!
      Τσεκαρε και κάτι άλλο όμως. Καλύτερα θα ήταν την σύγκριση των φωτογραφιών, να την κάνεις σε ένα pc η laptop. Οι φωτογραφίες του S8 φαίνονται πολύ πιο όμορφες στην οθόνη του και νομίζω ξέρουμε ολοι γιατί, ενώ σε μια οθόνη ενός υπολογιστή ίσως οι διαφορές να ήταν πιο μικρές.

Δεν λέω πως δεν έχει ανωτερη κάμερα το S8+, όπως είναι γεγονός ότι δουλεύει πιο πολύ τους αλγόριθμους και το software της κάμερας της η Sammy, σε σύγκριση με την Xiaomi και την οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Αυτό που θέλω να πω απλά είναι ότι στις οθόνες της, το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό από την πραγματικότητα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά καλησπέρα, έχει κανείς σας πρόβλημα στη σύνδεση Bluetooth με το mi band 2; Εμένα μου κάνει το εξής, ενώ δείχνει πως είναι συνέχεια συνδεδεμένο δεν λαμβάνω τις κλήσεις στο band και τα μηνύματα αλλά και από εφαρμογές τις ενημερώσεις, κάποιες φορές φτιάχνει από μόνο του, αλλά όταν το καταλαβαίνω πρέπει ή να κλείσω -ανοίξω το Bluetooth ή να πάω μέσα από τις ρυθμίσεις του mi fit και να το βάλω να κάνει ξανά συγχρονισμό, να πω πως με το mi max δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα ουδέποτε,ήταν απροβλημάτιστο όσο καιρό και να το χρησιμοποιούσα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H Ilford έγραψε:

Αυτα...!
      Χθες βράδυ, είμαι στο φανάρι με το honda Jazz και σκάει μύτη μια πόρσε, ζαλίστηκα! Δεν έπιανε μία το αυτοκινητάκι μου μπροστά της αλλά εντάξει είναι πιο φτηνό το δικό μου.Όμως ντράπηκα στην κοπέλα μου, εγώ πότε θα την βγάλω έξω με πόρσε;

Φιλος, κανε μας την χαρη και δεν ασχολουμαι με αμαξια! Σου λεω πως ενοιωσα χτες. Αν ειναι να νοιωθω οπως θες εσυ. Κανεις λες και ειναι φτηνο στην τιμη και αδιαφορεις. Η xiaomi το διαλλαλει ως καμεροκινητο, τι να κανουμε. Αμα δεν μπορει να βγαλει μια φωτο της προκοπης σε χαμηλο φωτισμο, να το πεταξουμε.
      Παρολα αυτα, περιμενω να δω καμια αλλη ρομ και να βαλω gcam μπας και δουμε το ''φως'' σε χαμηλο φως.
      Baiosssssss you have a strong point, ειδικα με τους αλγοριθμους.