Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Καλησπερα,

Σημερα παρελαβα το mi note 3 , αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα. Βλεπω εχει περασμενη εκδοση stable και εχει ελληνικα. Ερχομαι απο mi5 και θα θελα να ρωτησω τα εξης:

1. Υπαρχουν καποια βηματα που πρεπει να κανω πριν σεταρω τη συσκευη; Ξεκλειδωμα κλπ.? Δεν με ενδιαφερουν αλλες εκδοσεις περα απο τις stable.. Ισως με ενδιεφεραι να μπορω να εχω καποιον adblocker αλλα λογικα θα χρειαστω root. (μεσω hosts file.. )
      2. Αξιζει να κανω μεταφορα απο mi mover η καλυτερα να τη σεταρω τη συσκευη απο την αρχη και να τα περασω ενα ενα ολα ξανα, λογαριασμοι κλπ?

Εχει καποιος δουλεψει mi6 και mi note 3? Απο καμερες διαφερουν στην πραξη?
      Ερχομαι απο mi5 και με προβληματισε το μεγεθος το mi note 3, παρολο που ημουν πριν παλι σε 5,5 οθονη ( lg g4 )..

Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Ο/H fotiskam έγραψε:

Καλησπερα,

Σημερα παρελαβα το mi note 3 , αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα. Βλεπω εχει περασμενη εκδοση stable και εχει ελληνικα. Ερχομαι απο mi5 και θα θελα να ρωτησω τα εξης:

Ευχαριστω εκ των προτερων
      Καλησπέρα και καλοδουλευτο.

Καλό είναι να ξεκλειδώσεις bootloader για παν ενδεχόμενο. ;)

Αν είχες ξεκλειδώσει και το προηγούμενο πιθανόν να είναι ενεργή η άδεια,δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. ;)

Καλό είναι να μην μεταφέρεις τις εφαρμογές, αλλά αν συνδέσεις το λογαριασμό mi που είχες στο mi5s θα συγχρονισει τις επαφές τα μυνήματα τις κλείσεις κ.τ.λ. :thumbup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H thrakiotis έγραψε:

Με αναμμένη την οθόνη έχεις φωτογραφία; Θέλω να κοιτάξω βασικά αν τρώει καθόλου οθόνη από τα πλαϊνά πλαίσια.
      Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      θα βγάλω να στείλω. Δεν κόβει καθόλου
    • Διαφήμιση
    • @Thracia
      Δεν είχα ξεκλειδώσει το προηγουμενο οπότε θα χρειαστεί να κάνω τώρα εγγραφή κλπ...

Πάντως μέχρι στιγμής 2-3 φωτο που τράβηξα με mi note 3 και το προηγουμενο mi5, έχω να πω ότι ειναι απογοητευτικές... Περισσοτερος θόρυβος και πιο ξεπλυμένα χρώματα... Για να ξέρουμε τι λεμε η βαθμολογια στο dxomark προφανώς και είναι πληρωμένη..... Τελος παντων, θα το δοκιμάσω και άλλο, ελπίζω να κάνω λάθος.....

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κινητό στα χέρια μου με καλύτερη κάμερα απο LG G4... Μοντέλο 2015.. Βασικά να την πλησιάσει έστω κοντα..
    • Νέος κάτοχος του τηλεφώνου κι εγώ και μόλις το "έστησα" περνώντας την dev 8.3.22.

Όλα δείχνουν καλά εκτός από τις ειδοποιήσεις σε twitter και messenger όπου δεν μου τις εμφανίζει, ενώ έχω ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις τόσο μέσα από τις εφαρμογές όσο και από το μενού ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις, δίνοντας τα απαραιτητα δικαιώματα. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να ενεργοποιήσω;
    • Ο/H paulstavr έγραψε:

Νέος κάτοχος του τηλεφώνου κι εγώ και μόλις το "έστησα" περνώντας την dev 8.3.22.

Όλα δείχνουν καλά εκτός από τις ειδοποιήσεις σε twitter και messenger όπου δεν μου τις εμφανίζει, ενώ έχω ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις τόσο μέσα από τις εφαρμογές όσο και από το μενού ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις, δίνοντας τα απαραιτητα δικαιώματα. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να ενεργοποιήσω;
      Να τις βάλεις και στην αυτόματη έναρξη.

• καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος πλέον και εγώ mi note 3, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν η καινούρια dev βγει με global source? θα ήθελα επίσης να ρωτήσω πιο twrp να περάσω ώστε μη φάω κάνα freeze στην αφή, το τηλ μου φοράει jdi οθόνη.
    • Διαφήμιση
    • Αν ξεκλειδώσω τον bootloader βγαίνω εκτός εγγύησης? Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγουμενα ποστ, δεν έχει αλλάξει κάτι?
      Πάντως έχω πει περάσει τζαμακι full cover από ebay και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται η οθόνη κανονικοτατα.. νομίζω είχε κόλλα μόνο πάνω και κάτω και όχι στο μέρος της οθονης.
    • Ο/H fotiskam έγραψε:

Αν ξεκλειδώσω τον bootloader βγαίνω εκτός εγγύησης? Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγουμενα ποστ, δεν έχει αλλάξει κάτι?
      Πάντως έχω πει περάσει τζαμακι full cover από ebay και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται η οθόνη κανονικοτατα.. νομίζω είχε κόλλα μόνο πάνω και κάτω και όχι στο μέρος της οθονης.
      Έτσι είναι αυτά βαμμένα τζαμακια, δυστυχώς. Κολλάνε μόνο περιμετρικά. Αν ξεκλειδώσεις bootloader, θεωρητικά χάνεται η εγγύηση. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν ισχύει για τα κινεζομαγαζα αυτό.

• Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H fotiskam έγραψε:

Αν ξεκλειδώσω τον bootloader βγαίνω εκτός εγγύησης?

Αν ξεκλειδώσεις bootloader, θεωρητικά χάνεται η εγγύηση. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν ισχύει για τα κινεζομαγαζα αυτό.

Θεωρητικά χάνεις την εγγύηση, αλλά αν περάσεις μια fastboot και κλειδώσεις όλα είναι όπως το πήρες...
    • Ο/H fotiskam έγραψε:

@Thracia
      Δεν είχα ξεκλειδώσει το προηγουμενο οπότε θα χρειαστεί να κάνω τώρα εγγραφή κλπ...

Πάντως μέχρι στιγμής 2-3 φωτο που τράβηξα με mi note 3 και το προηγουμενο mi5, έχω να πω ότι ειναι απογοητευτικές... Περισσοτερος θόρυβος και πιο ξεπλυμένα χρώματα... Για να ξέρουμε τι λεμε η βαθμολογια στο dxomark προφανώς και είναι πληρωμένη..... Τελος παντων, θα το δοκιμάσω και άλλο, ελπίζω να κάνω λάθος.....

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κινητό στα χέρια μου με καλύτερη κάμερα απο LG G4... Μοντέλο 2015.. Βασικά να την πλησιάσει έστω κοντα..
      Καλημερα και καλοδουλευτο, δοκιμασε να εγκαταστησεις τη googlecam (πρεπει να εισαι root) και θα δεις πραγματικη διαφορα ειδικα στις νυχτερινες ληψεις.
      Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Την ημερα οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι θεωρω πολυ καλες. Ως μετρο εχω το mi4c που ειχα.
      Τη νυχτα μονοδρομος η google cam η οποια πραγματικα ειναι το κατι αλλο
    • Διαφήμιση
    • παιδιά Καλημέρα και καλό μήνα. Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ακριβώς κάνει το 2x Optical zoom και ποια η χρήση της δεύτερης κάμερας