Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ την συνδρομή του.
Εδώ και καιρό έχω εγκαταστήσει το nova launcher.
Ενώ τον έχω στο default (απομνημόνευση της επιλογής για nova ) μετά από
λίγο πάλι με ξαναρωτάει για νέα πάλι επιλογή στην αρχική οθόνη,
Ρυθμίσεις-Αρχική οθόνη-Προεπιλεγμένο launcher
Επιλέγω nova
βλέπω ότι επιλέχτηκε.
και επιστρέφω με βελάκια<<<
Αμέσως μετά κάνω τα ίδια βήματα
Και βλέπω "Προεπιλεγμένο launcher " : Καμμία επιλογή.
Και άντε πάλι.
ξαναεπιλέγω πάλι nova και μετά πάλι τα ίδια.
Το κιν φοράει 9.6.2.0
Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο εδώ, γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω;
Είτε εάν υπάρχει κάποιος άλλος launcher, που να κάνει όμως ομαδοποίηση εικονιδίων όπως ο συγκεκριμένος.
VENDOR
This partition is replaced with a shortcut (symbolic link in fact) to /system/vendor directory. It contains system applications and libraries that do not have source code available on AOSP but added by vendors (OEM's). During normal operation, this partition is mounted read-only; its contents change only during an OTA update. It also contains SoC firmware images i.e. hardware specific libraries and binaries (OpenGL, ISP...).
Proprietary blobs (HALs) usually live in (/system)/vendor as shared libraries (.so files) which are loaded by Android binders when processes call a hardware component. HAL (hardware abstraction layer) is userspace alternative to traditional Linux's system calls for drivers and is a kind of Google's standardization for OEMs/hardware vendors, though being abandoned by mainstream Linux.
Δουλεύω την Miui 8.7.19 eu και έχω παρατηρήσει δύο θεματακια τα οποια δεν ξέρω αν είναι bugs.
Το ένα είναι ότι ενώ έχω επιλέξει τα full screen gestures, ταυτόχρονα ομως δουλεύουν και τα πλήκτρα. Στην προηγούμενη 8.7.12 θυμάμαι τα πλήκτρα δεν δούλευαν αν ειχες επιλέξει την πλήρη οθόνη.
Το δεύτερο είναι ότι δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω σε κάποια apps τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος όπως και τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Το κάνει σε apps όπως το BBM το Gmail και το Tapatalk.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk