Καλησπερα σας, εχω αγορασει ενα xiaοmi mi5s 1.1.17 απο το vickmall και απο την αρχη δεν ειχε επικοινωνια με το Mi pc Suite αλλα δεν εδωσα σημασια. Αναβαθμισεις δεν μου εχει κανει ποτε και εχε ROM Stable πανω την MIUI GLOBAL 8.0.10.0.0(MAGCNDH). Προσπαθω να το συνδεσω σε fastboot αλλα δεν το αναγνωριζει! Εστειλα αιτημα στην MIUI για να μου το κανει Unlock μου εστειλε εναν κωδικο και κατι οδηγιες αλλα για να το κανει unlock μεσω του προγραμματο MiFlash Unlock και θελει παλι να μπει σε Fastboot και δεν μου το αναγνωριζει. Βεβαια σαν συσκευη αποθηκευσης και για φορτιση το βλεπει το laptop. Τι λυση μου προτεινετε?
Προβλημα Detect του xiaomi mi 5s σε Fastboot-Δεν παιρνει αναβαθμισεις-Κλειδωμενο
-
-
Έχεις unofficial rom.
Βάλε driver για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Βάλε official rom
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
Ξεκλείδωσε με mi unlock tool
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Πέρνα twrp
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
Φλάσαρε xtrv της επιλογής σου με το twrp. -
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση !Πηγα να κανω τα παραπανω που μου ανεφερες αλλα οταν παω να κανω το Xiaomi MI Tool μου κολαει και δεν προχοραει.....γενικα το ψαχνω με τα κινητα γτ αυτο ειναι το τριτο μου Xiaomi...αλλα εδω εχω φτασει σε σημειο απελπισιας...
-
-
εβαλα εναν απο αυτον που μου εστειλε πιο πανω...αλλα τπτ....εχεις να προτεινεις καποιον?
-
Τον bootloader τον ήλεγξες;
Εάν είναι ξεκλείδωτος πας πολύ εύκολα σε official rom.
Ανέβασε screenshot από το device manager του υπολογιστή με συνδεδεμένο κινητό , να δούμε πως το αναγνωρίζει ο υπολογιστής. -
το εκανα το test και ειναι locked ο bootloader.
=============== Νοε 7th 2017, 6:56pm ===============
Λοιπον, το ξεκλειδωσα !!!! -
-
-
Για κάνε ξανά έλεγχο bootloader . Ξεκλείδωσες με unofficial , οι 72 ώρες που πήγαν ; γενικά κάτι δεν πάει καλά , μην προχωρήσεις ακόμα σε twrp και xtrv.
-
Εκανα ελεγχο και μου λεει unlocked true.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0